Kan vi fixa det – klart vi kan

Hej

Igår skrev jag att jag var slut som artist. Det är en sanning även idag. Jag har helt klart gasat på på tok för fullt både de sista dagarna och sista sjukdagarna från coronasjukan. Vilket tar ut sin rätt helt rättvist. Alla behöver vi återhämtning för att orka leva och utföra saker och ting. Dagens rubrik säger lite om min envishet som jag inte ger upp i första taget. Kan vi fixa det – klart vi kan. Skam den som ger sig och nu jäklar kör vi vidare.

Kan vi fixa det – klart vi kan

På min lista idag stod att åka och hämta mina garderober som äntligen hade kommit till butiken. Grejen var den att jag behövde ha med mig någon av killarna som bär hjälp. Så jag och Marcel åkte iväg. Innan hade vi mät invändigt i bilen och tyckte väl då att det skulle funka att slipa behöva hyra släpvagn eller boka på hemkörning. Det var verkligen på håret att de fungerade att ta med dem hem till Hägersten.

Killen på utlämning tyckte att jag var blind som trodde att de skulle få plats i bilen. Plats fick de kanske inte men de var så tunga att de låg stilla och vi fick köra med öppen baklucka. Jag var halvskraj att de skulle fara ut ur bilen men icke. Marre körde lugnt och försiktigt och garderoberna ligger nu i en kartonghög på vardagsrumsgolvet.

Äntligen har jag fått min första spruta

Jag har nu fått min allra första vaccinspruta. Det var lite smått udda och knasigt på något sätt att gå runt i en snitslad bana på Zinkensdamms IP med fyra leg kontroller för att till sist hamna utanför bås nummer 12. Sjuksköterskan som tog sprutan var supergullig och det gick kanonbra. Nu får jag bara hålla tummarna för att jag kommer slippa biverkningar för det har jag inte alls tid med. För imorgon väntar renoveringsdag igen för min del.

Många frågar efter bilder på nya boendet

Självklart ska ni få kika in hos oss när vi är på plats men just nu är det mest en byggarbetsplats. Det som är mest klart är balkongen. De stora måleriarbetena är klara. Nu målar jag mest snickerier. På måndag ska jag lämna in alla luckor i köket på lackering. En sak som är extra kul är att färgen vi till sist fick fram till hallen är finaste finast. Vi är så nöjda med den.

10 thoughts on “Kan vi fixa det – klart vi kan

Add yours

 1. Så mysigt det blev på balkongen. Härligt att få sitta där. Hoppas du inte får några biverkningar. Fick också pfizer och mådde så otroligt bra efteråt.

 2. Vilken fin balkong ser verkligen så fint ut där. Hoppas du snart känner dig återhämtad men förstår att du vill komma i lording i lägenheten 🙂

 3. åhh men fina du måste va rädd om dej maken fick sin första i fred o har haft ont i armen men knappt något idag
  man blir ju ändå lite orolig man vet ju inte.
  va skoj o se bilder sen då
  kram till dej

 4. När du väl flyttat in och är klar får du njuta av lugnet och koppla av. Ska bli kul att se ditt nya boende sen ❤

 5. Usch det pågår mycket i ditt liv just nu vännen. Försök att andas emellanåt. Det ska bli spännande att se din lägenhet, men ingen stress, vi väntar tålmodigt <3

 6. Jag tyckte första sprutan va värst. Värken i armen höll i sig i 2 veckor och en svullnad som va så stor att jag kunde inte sova på armen för det värkte..
  Hoppas din första spruta går bra och att du inte får så ont
  Vad fint ni fått det på balkongen 😊..

 7. vad härligt att balkongen är i ordning det ser ju verkligen jätte finit ut 🙂 lyckta var verkligen super fin 🙂

 8. va bra att du fick din spruta det måste kännas bra jag ska ta min lite senare men inte just nu. synd att du fick corona men tur du återhämtar dej

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: