Slut som artist

Hej 

Är ni ute och njuter av det vackra sommarvädret som vi fått nu? Själv tillbringar jag mina dagar mestadels med att renovera i lägenheten. De stunder då jag latar mig lite extra sitter jag på balkongen och äter. Eller så halv somnar jag i solstolen hemma i villan helt utslagen. Slut som artist. Det är nog den rätta sanningen för fasiken vad jag sliter just nu. Målet är att få allt måleri klart förutom inne i skåp och garderober tills på söndag. Så jag i kommande vecka när köksluckorna är iväg på lackering börja flytta mina stora saker från huset.

Slut som artist

Nog för att jag vet hur mycket det är när man renoverar och river ut det gamla. Det är såklart både roligt men ack vad det tar kraft och energi. Säkerligen är jag kanske inte heller helt återställd till min tidigare energi ännu efter coronan. Men det är bara att kavla upp armarna snart igen och bege mig till lägenheten och fixa vidare.

Toastolen hade bara bytt plats

När jag låg i ena solstolen på altanen igår kväll såg jag den berömda toalettstolen. Stolen som grannen fick på sin framsida i samband med en födelsedag tror jag. Vilken fick stå kvar på framsidan minst ett halvår. Det såg inte klokt ut kan jag lova. Igår såg jag genom en springa in mot grannens tomt toastolen stå på deras altan. Fniss den har säkert stått där i över ett år nu.

Min tanke var att vilken skillnad det är på personer. Våra tidigare grannar var ett äldre par kanontrevliga eller bästa grannarna man kan ha. De var det ordning och reda på och alltid fint och fräscht på trädgården och i anslutning till deras hus. Nya grannarna tänker lite annorlunda. Vilken himla tur att vi alla är olika. Hur som helst detta var dagens lilla skratt med toastolen.

 

9 thoughts on “Slut som artist

Add yours

 1. Åhhh kul men krävande med renovering.
  Toastolen jag dör😆😆kanske personen vill bajsa utomhus i det fria🤣.
  Själv njuter man på spa. Kram

 2. Jisses vad du sliter, skönt när ni är klara och kommer.mer på plats. Toastolen ute kunde ju Pradas med blommor så kunde den je se något bättre ut…ja det är verkligen skillnad på folk och folk.
  Kram Kajsa

 3. Oj ja dom kanske vill sitta och göra sina behov utomhus 😂.. Att renovera tar på krafterna men det är det värt när resultatet blir fint 😊.. Härligt att mysa i solstolen i detta fina vädret 😊

 4. Det är verkligen skillnad på folk och folk. en toalettstol ute hade jag kunnat vara utan 😉 Men de kanske tycker att det är trist att kasta bort en födelsedagspresent eller tänker hämnas på de som ställde den där. Ha ha…

 5. Det kan ju ta sin lilla tid med renoveringen, men förstår ändå att du vill flytta in snart. Har man bestämt sig vill man ju att det händer typ nu.

 6. Det är slitsamt att renovera men det är ju roligt när man ser resultat 😊
  Haha, jag hade aldrig kunnat med att låta en toalett stå ute så länge på vår framsida😅

 7. Den kanske är en del av en fin komma de planering utav trädgården 😜 har du inga bilder från din renovering? 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: