Första vaccindosen inbokad

Hej

Solen strålar in och det ska bli kalasväder idag säger SMHI i appen. Trist bara att jag ska vara hantverkare hela långa dagen. Jag får helt klart bjuda mig på lunch på balkongen för att njuta av sommarvärmen. Första vaccindosen inbokad. Yes det stämmer igår fick vi i Stockholm i min ålder boka in oss på vaccin.

Första vaccindosen inbokad

Tror att jag fick meddelande igår runt klockan 11 att nu kunde alla vi i min ålder boka in oss på vaccin för covid. Självklart var jag snabb på bollen och bokade in mig på fredag. Jag skulle kunna bokat redan igår men jag valde att vara hantverkare istället. Att välja att vaccinera mig på fredag som fredagsfokus måste ju räknas som pluspoäng, tänkte jag. Hur som helst jäkla smidigt att boka in sig och det fanns hur mycket tider som helst och olika mottagningar att välja på. Plötsligt händer det eller vad man nu ska säga.

Börjar se ljuset i tunneln

Äntligen börjar jag se ljuset i tunneln med allt det som vi själva ska renovera i lägenheten. Förhoppningsvis kanske jag kan flytta in till pingsthelgen inte denna utan nästa helg. Lite trist bara att alla de nya stora och viktiga möblerna först kommer sista veckan i maj. Där kan man snacka om lång leveranstid när jag beställde dem redan i slutet av mars. Jag får hoppas att Mio ringer och säger att de kan komma i början på veckan så vi kan inviga nya soffan bland annat.

Lever livet bland kartonger och färgburkar

Det är min rättvisa sanning just nu. Varje tur vi åker mot Hägersten är bilen lastad med kartonger. Hemma i lägenheten målar jag för fullt hela dagarna. I måndags var fastighetsskötaren på besök för att få en överblick på de saker som han ska göra. Så en sak som är säker är att det går framåt även om jag tycker att det går långsamt.

Igår var jag kvar sent och fixade och åkte med Marcel hem när han kom från jobbet strax före kl 22. Sista halvtimmen var jag riktigt trött och satt i en brassestol som följt med bara för att ha något att sitta på och kikade på Big Brothers veckofinal. Kvällen till ära tände jag balkonglamporna som inte fått flytta ut ännu och hade det lite småmysigt. Följer ni BB i år? Jag har alltid varit lite av en BB nörd skulle jag säga. I år hejar jag på Emelie. Vem hejar ni på om ni kikar?

Snart ska jag ge mig ut på en runda i skogen innan det är dags att fixa ordning mig för dagens arbetspass.

5 thoughts on “Första vaccindosen inbokad

Add yours

  1. Yey! Så himla härligt att det går framåt med vaccineringen. Jag fick ju min spruta igår och är överlycklig! Snaaart ska jag klippa mej 🙂

  2. Vad bra att du fick en tid för vaccin =) har redan fått mina två =). Det kommer bli så fint när du är klar och jag är så nyfiken på att få se bilder när det blir klart =). Nej i år tittar jag inte på BB vet inte varför men tyckte inte det verka kul i år =)

    1. Vad bra att du har fått tid till vaccinering!
      Skönt att du börjar se ljuset i tunneln när det kommer till fixandet i lägenheten, hoppas du kunde njuta av lunchen på balkongen.

  3. Vad skönt att ha en vaccinationstid inbokad! Är du frisk nu? Skönt att du ser ljuset i tunneln även när det gäller lägenheten!

  4. Skönt att du kan se framåt och kunna flytta in vid pingst. Förstår att det är tufft med renoveringen, men tänk vad fint det blir när du blir klar. Hoppas det blev en fin promenad i det fina vädret <3

Kommentera

Up ↑

%d