Det går framåt även om det går sakta

Hej 

Då börjar denna helgen gå mot sitt slut och jag börjar äntligen känna mig piggare igen. Visst är jag fortfarande tjock i bihålorna och knarkar nässprej. Men det får det vara värt för att äntligen orka göra något längre än 1 timma. Det går framåt även om det går sakta. Jag fixar och donar i lägenheten all min vakna tid känns det som. Men jag har inte något val när jag var sjuk med härliga corona i 2 veckor. Man kan lugnt säga att jag ligger lite efter med allt.

Det går framåt även om det går sakta

I fredags skulle det blivit några FFF men den tiden fanns inte på världskartan. Visst köpte jag några produkter från Lyko och jag försökte dricka kaffe igen men det smakar bara konstigt. Hur är det möjligt att jag som egentligen är eller var landets kaffetant inte tycker om eller knappt dricker kaffe längre. Jag skyller på corona alla dagar i veckan för den härliga sjukdomen lever rövare på alla plan kan jag lova. I fredags gjorde jag en kaffe när jag på kvällen satt vid datorn men en mun räckte. Idag fick jag faktiskt i mig en liten mini kopp men gott var det inte alls.

Marcel bjöd på hantverkarlunch

I fredags var jag med Marre i lägenheten och spacklade och målade i köket innan jag körde honom vidare till jobbet. Sonen var snäll och bjöd sin gamla mamma på lunch på 66 Kvadrat som är omtalat och faktiskt riktigt bra sushiställen där jag nu snart ska bo på riktigt. Tyvärr var det lite fullsatt så vi fick ta våra lådor och äta i bilen. Men det var kanske tur för man är inte särskilt fräsch som hantverkare. Yakiniki var riktigt bra kan jag säga.

Hela lördagen var det fixande i lägenheten

Hela lördagen var det återigen lägenhetsfixande. Jag hade turen att få hjälp av killarna. Vi hann med mycket vilket var skönt. Allt är färdig spacklad och slipat vilket är skönt för fasiken var det är otrevligt med allt byggdamm som bara far runt överallt. Golven är även de lagade och omlagda. I köket är det bara snickerier var att måla och så ska alla köksluckor lämnas in på lackering i veckan.

Första lunchen på balkongen med mina bästa killar. Det var riktigt gott att sitta på ballen och äta Donken lunch med sönerna i solskenet. Tänk att mina små killar är världen finaste unga vuxna män idag. Jag har helt klart bästa barnen man kan få.

Började dagen med en skön skogspromis

Som jag längtat efter att komma ut och gå igen. I morse efter att jag lämnat av Tilda på tävlingen gav jag mig ut i skogen på en runda runt sjöarna. En sak är helt klart säkert och det är att jag kommer sakna mina rundor i skogarna här ute. Men jag får väl helt klart åka över och bara vara och gå några rundor i skogen ute i Tumba trakterna.

Mera lägenhetsfixande och fika med syster

Efter lunchen åkte jag över till Hägersten igen för att fortsätta renovera lägenheten. Målning stod på mitt schema idag. Syster svängde förbi med fika vilket var himla mysigt att sitta på golvet i vardagsrummet och bara prata och fika. Nästa gång Cicci kommer över får jag väl hoppas att vi inte behöver sitta på golvet utan att alla möbler kommit och är på plats.

Detta är väl lite vad jag pysslat med de senaste dagarna. En sak som gladde mig mycket var när Madeleine en bloggvän valde mig som Månadens bloggare hos henne. Tack finaste du, Madde. Kika in hos Madde vet jag.

 

 

8 thoughts on “Det går framåt även om det går sakta

Add yours

  1. Vad skönt att det går framåt, både med måendet & renoveringen! Smart soffa med bord som går att skjuta in under sittdelen!

  2. Det får ta tid, så är det bara. Däremot kom coronan väldigt olämpligt. Förstår så väl att du vill komma i ordning och det snabbt. Många pratar just om detta med smaken, och att inte kaffet smakar är ju trist då just morgonkaffet är det viktigast på hela dagen

  3. Jag kan tänka mig att du har mycket att dona med nu när du flyttat. Det är kul samtidigt men kanske inte det lättaste att få Covid-19 mitt i röran. Är du helt frisk för övrigt?
    kram

    1. Jag har inte flyttat in ännu utan renoverar ff. Jag har problem med bihålorna och smaksinnet finns knappt inte längre. Plus att tröttheten är stor efter Coronasvängen

  4. Skönt att det går framåt, även om det tar längre tid än du tänkt sig. Mysigt att få renovera tillsammans med sönerna och ni såg ut att ha det riktigt mysigt där på balkongen med Donken och en välbehövlig paus.

Kommentera

Up ↑

%d