Man tager vad man haver

Hej

Livet går vidare och tyvärr eller precis som alltid efter jag haft en förkylning landar det till slut i bihålorna. Efter Corona svängen är jag galet trött. Nu är jag helt tjock i bihålorna och huvudet värker så fort värktabletten går ur kroppen. Suck säger jag bara men så typiskt att all skit ska komma på samma gång. Långsammaste hantverkaren ever. Den ger jag mig själv just nu. Ni anar inte vad det stressar mig att fortfarande vara skruttig. Någon snodde min glasslev på Coop. Man tager vad man haver. Särskilt när jag inte ville äta med fingrarna.

Man tager vad man haver

Igår var jag nere i nya centrum för att hämta paket och handla lite. För en bra hantverkare måste ju äta bra mat. Hemma i nya lägenheten är det torftigt kan jag säga för det finns inga bestick alls ännu. Så igår letade jag på Coop efter någon form av bestick. Det ända som fanns som skulle kunna gått äta med var en glasslev.

Väl hemma igen fanns ingen glasslev. Trots att den gått in på kvittot så förmodligen tog den lite udda kvinnan den som stod före mig i kön när jag betalade. Vad gör man då? Utan bestick om man eller jag inte ville äta fiskgratäng med fingrarna. Jo man tar ena färgpinnen som man rör i färgburkarna med. Lite knöligt men det funkade hur bra som helst.

Sakta men säkert går det framåt

Igår var snickarna i lägenheten och fixade med nya bänkskivor i köket och ny fönsterbräda. Jag och Tilda har skruvat bort saker i helgen. Igår spacklade jag klart killarnas rum och köket. Hallen har vi provmålat och kommit fram till att vi väljer varmgrå nyans istället. Sakta men säkert men ack vilken tid allt tar. Idag ska Marre och jag försöka bära ner innedörrar till förrådet. Den ena tror jag vi fixar lätt medan den andra kommer vara svintung då det är en glasdörr.

 

 

10 thoughts on “Man tager vad man haver

Add yours

  1. Vad mysigt att få fixa sitt nya hem =) det är förståeligt att du är trött efter att du varit så sjuk. Längtar till att få se hur ni får det sen när ni är klara =)

  2. Förstår att det är frustrerande när det tar längre tid än du tänkt dig, jag är precis likadan. Ändå spännande att välja färg och måla, göra lägenheten till er och sätta er prägel på den. Tur du hade färgpinnen till hands så du slapp äta med händerna <3

  3. Det här kommer bli bra, även om det kanske inte känns så riktigt ännu. Roligt med lite renovering så du kan sätta din prägel på lägenheten. Ska bli roligt att få se det färdiga resultatet om du vill visa oss.

  4. Härligt att du ändå var innovativ, när du stod där utan bestick 🙂 Förstår att du vill att allt ska vara klart på en gång, men glöm inte att lyssna på kroppen så att du inte blir sämre igen för att du inte vilar! Krya på dig och lycka till med nya lägenheten!

  5. Så segt att vara förkyld. När jag var liten satte det sig alltid i bihålorna men nu har jag inte haft bihåleinflammation på många år.

    Ja, jag tycker det ser helt ok ut att använda rörpinnen… tur att den var oanvänd😊

  6. tråkigt med corona me hoppas det bara bli bättrd nu. roligt med ny lägenhet. man mpr alltid så bättre när ma kommer till något nytt

Kommentera

Up ↑

%d