Schysst finansiering för företag

” Inlägget är i betalt annonssamarbete med Capcito.com ”

Hej

Jag har länge haft en hemlig dröm om att starta ett eget café som jag skulle kalla för FIKA. De tankarna har halkat in på lite andra tankar eller utökats ska jag nog säga. Fika har blivit Kom Förbi och därmed fått ett delvis annat koncept. Min tanke med ”Kom Förbi” är att ha en cafédel, en butiksdel med trädgård, inredning och mode. Lite av varje med det som jag inspireras av i livet. Man ska helt enkelt kunna komma förbi och hänga en stund och köpa med något som faller kunden i smaken.

Post-it notes are fun

Schysst finansiering för företag

För de allra flesta när de ska starta upp ett företag eller verksamhet behövs ett kapital. Capcito gör det enkelt för ert företag att få tillgång till rätt typ av finansiering, oavsett om ni snabbt behöver täcka en oförutsedd kostnad eller är ute efter en löpande kredit som kan användas när ni behöver den. Ibland kanske det är just den där lilla hjälpen med finansieringen som gör att personer vågar satsa på sina drömmar.

Person working in studio

Vilka alternativ finns det för att få in pengar?

Gör en översyn av ditt kapitalbehov för att undvika eventuella likviditetsproblem som kan uppstå vid uppstart. Alla gånger kanske inte kapitalet finns utan ni behöver kapital till att få fart på företaget. Utbudet av företagslån i Sverige är stort och att hitta finansiering till sitt företag är oerhört enkelt—betydligt enklare än det någonsin tidigare varit.

Under de senaste tre åren har mer än hälften av alla små- och medelstora bolag i Sverige sökt finansiering. Tyvärr har det varit svårt att få hjälp. Bankerna prioriterar ofta större bolag som är enskilt lönsammare. Utifrån denna vetskap bestämde Capcito sig för att  göra något åt saken med en tjänst som stöttar företagare när de behöver det som mest.

Livet som företagare är fullt av tuffa beslut och att välja finansiering är ett av de svåraste valen. Därför har Capcito tagit fram en teknik med personlig service för att företagarna ska kunna fokusera på det ni gör bäst.

KRAM KRAM

 

 

4 thoughts on “Schysst finansiering för företag

Add yours

  1. tyckte det var verkligen ett bra namn för ett cafe:) hoppas du får in din dröm 🙂

  2. Det där cafeet/butiken hade blivit en härlig plats att besöka, det är jag helt säker på. Men, ja det där med finansiering är viktigt – min erfarenhet säger att det bästa är att hitta en bank där man får en personlig kontaktperson…då kan man lätt lösa många problem.

Kommentera

Up ↑

%d