Mee time yesterday

Hej

Igår var jag iväg och fixade nya naglar igen. Det var skönt kan jag säga för utväxten var inte särskilt fin. Lite nagelidéer hade jag men frågan var väl hur jag skulle tänka med tanke på att jag nu kommer vara flyttgumma och hantverkare ett tag framöver. Hur som helst var det min dag så är. Mee time yesterday. Eller fram till eftermiddagen i alla fall för hemma på kvällen kroknade jag totalt. Frös och fick feber och däckade i soffan sedan hade jag ont i kroppen hela natten och sov inte många timmar.

Mee time yesterday

Jag styrde bilen mot Tyresö för att fixa naglarna och få till mina FFF. Första grejen att fixa var fredagspresent till mig. Som varje gång när jag är i Tyresö på fredagar är det lätt att gå i på deras fina inredningsbutik Tyr hem & kök. Nu är det ju också lite extra kul att shoppa vackra ting och kul saker till mitt nya hem. Hem kom jag med en ljuslykta som ska stå på ett av skoskåpen i hallen.

Kunde inte låta bli att ge mig en extra present

Något som jag ofta stör mig på är att behöva leta efter ett par lurar till telefonen. Mina airpods är lite glapp i så jag använder helst andra lurar med airpods form på öronplutten. För någon månads sedan köpte jag nya men de känns inte alls sköna i örat. Så idag när jag hade lånat ut mina till ena sonen och ångrade mig klickade jag hem två pat nya lurat från Happy Plugs.

Bara för att valde jag i lite galna mönster för att ingen ska ta fel och tro att det är hens som det ofta blir med de vita och svarta lurarna.

Fredagsfika fick bli lunch på SurÅdeg

Jag vet inte vad som hänt men jag fikar inte lika mycket som förr på fikabröd. Ofta när jag är iväg och fikar nuförtiden tar jag en god kaffe eller äter mycket hellre lunch istället. Visst är det kanonbra men inte alls likt mig. Så när magen började kura igår valde jag att äta lunch istället. En latte och en grillad smörgås med chevre och rödbetor fick det bli. Ska jag vara ärlig så såg mackan godare ut än vad den var. När jag nu ändå kör på sanning så är SurÅdeg i Tumba mycket trevligare än stället i Tyresö.

Fokus på nya naglar

Hos Malin på salongen hade frisören med sig sin lilla nya valp. Han var så bedårande söt. Min dröm eller mitt mål om en egen valp lever fortfarande kvar. Ska bara hitta hem och livet igen så kan det kanske bli en valp till mig.

Naglarna kortades ner en bra bit vilket känns ovant men jag tror det var smart med tanke på allt de kommer få vara med om framöver. Neongula med lite glitter och bling fick det bli. De blev superfina. Ni får se dem framöver.

 

 

7 thoughts on “Mee time yesterday

Add yours

  1. Så härligt med gula naglar, tror att våren gör att man bli mer motiverad att vara ute i solen och röra sig och mindre sugen på fika, så är det här i alla fall. fast man lessnar ju så klart periodvis på vissa saker också

  2. Väldigt härlig färg på naglarn tycker jag nu när våren börjar att komma fram mer 😊 gjorde du helt rätt i att ta en lunch i stället för fika 😊

  3. Det blev en riktigt bra FFF. Jag hade lite svårt att få till min pga omständigheter. Måste lära mig att fika enbart på fredagar.

  4. Härligt o göra naglar. Jag gjorde i julas men kmr inte göra igen då jag började bita på de naglar vilket relaterade till att hela underlaget på naglar mina riktiga pkte bort. Först nu det har blivit som vanligt igen. Du få visa dina naglar sen:)

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: