Ingen botten till fågelburen

Hej

Hör ni alla som jobbar i olika detaljbutiker har inte en susning om vad de säljer. Förr tror jag att man behövde lite av intresse eller kunskap om de varor eller område man sålde produkter inom. Idag trodde jag först att försäljaren i kassan skämtade men ju längre han pratade desto mer förstod jag att han inte hade en aning om vad han sålde. Ingen botten till fågelburen. Nej det fanns ingen botten till fågelburen.

Ingen botten till fågelburen

Idag åkte jag till Mio i Handen för att hämta hem en stol och matta bland annat som jag köpt online. Såklart gick jag runt ett varv i butiken nu när de har rea. Hem kom jag med ännu mera saker. Så som ett skoställ, ett brunt fårskinn, en fönsterlampa och en taklampa till vardagsrummet. Säljare var inte så insatt i varken sitt sortiment eller inredning när han seriös trodde att jag köpt en fågelbur och botten fattades.

För han frågade mig om jag glömt ta med botten till kassan. Innan jag ens hunnit svara ringde han bort till lampavdelningen och bad dem komma med en botten till lampan Knute. Medan de skulle titta om det fanns någon frågade han om det var små kanariefåglar jag skulle ha i buren eftersom den inte var så stor.

Stopp och belägg det är ingen fågelbur utan en flätad lampskärm i svart färg. Jag tror att denna kommer bli perfekt till vardagsrummet med den innelampan i som jag valde.

Jag fick mitt lammskinn 

Nästan varje sommar jag är på Gotland så säger jag att jag ska köpa mig ett lammskinn. Ändå så bangar jag varje år. Grejen är den att jag alltid velat ha ett i brunt skinn vilket är lite svårare att få tag på. Idag när jag var på MIO hade de lammskinn på rean och i brunt som jag önskat. Sagt och gjort eller vad man nu säger  – nu har jag ett brunt skinn. Frågan är bara var jag ska ha det någonstans.

 

8 thoughts on “Ingen botten till fågelburen

Add yours

  1. Hahaha visste han i kassan inte vad han sålde ? men om jag tänker efter så ser det ju ut som en fågelbur =). Den va fin och jag vet att den kommer passa hemma hos dig =)

  2. Jag så det bli! Jag måste säga att jag delar din uppfattning. Jag brukade förvänta mig att de som jobbar i en butik har kunskap om vad de säljer. Numera blir jag mest tacksam om de råkar ha det.

  3. Det kanske var hans sätt att skämta på. Men var nog bara han själv som i såfall tyckte det var roligt. Att man inte kan allt i butiken kan ju hända.. Alla kan inte allt och speciellt inte om man är ny 😊

  4. Åhh Mio är alltid kul att gå runt på. De har jämt massa fin. Fin lampa du hittade. Du verkar ha mysig stil 😊
    Är nog så rent generellt med försäljare nu att de knappt är utbildade och vet vad de säljer tyvärr.

  5. Jag hoppas att det var ett skämt, för ok att man inte kan hela sortimentet i en butik, men ha måste ju veta att de inte säljer fågelburar på lampavdelningen 🙂 Det ser iaf ut att vara en riktigt snygg lampa! Efter att ha byggt ett nytt sommarhus under året och ska flytta till nytt boende inom ett år så vet jag precis vad du menar med alla val. Ibland orkar jag inte ta beslut på skruv- & mutternivå!

Kommentera

Up ↑

%d