Antingen eller båda två

Hej Hej

Alla dessa val och antingen eller tär på mig. Ska jag bli mörkare i håret igen och kanske ha några ljusare slingor. På fredag är det dags för nya naglar igen och jag är lite sugen på knallgula naglar i lite neon stil. Antingen eller båda två. Frågan är väl bara om det är värt att göra exklusiva naglar denna gången när jag ska vara byggare och målare i maj. Idag har jag varit låg och inte alls på topp.

Lite åt detta hållet kan jag tänka mig med naglarna på fredag

Antingen eller båda två

Välja det ena eller andra. Grått eller sand färgat här eller där. Vilka handtag ska jag välja? Hur ska jag tänka med köksluckorna? Det ska kluras och väljas om precis allt. Jag tror jag egentligen bara behöver lugn och ro. Få andas livet igen på mitt eget sätt. Medan Tilda var hos tandläkaren idag hade jag ett kort telefonmöte med min terapeut. Alltså hon är så klok och bra min M. Men varje gång jag har terapi så blir jag lite låg för jag behöver röra om i skallen.

Kjol eller byxor – shorts eller kjolen

Jag har alltid haft svårt för människor som är veliga eller ska dra ut på välja. Säkert för att jag är så speedad i livet. Samtidigt som jag på resans gång lärt mig att ibland måste jag få stanna upp och klura en stund. Idag var kanske höjden av velande för min del. Lilla jag hade svårt att välja om det skulle vara kjol eller byxor när vi åkte iväg. Väl hemma kunde jag inte bestämma om shortsen skulle åka på eller inte. Även om jag kikade igenom hur många bilder och sidor som helst för att kunna komma lite närmre nyansen i hallen så kunde jag inte bestämma mig.

Hua för mig idag. Imorgon är det dags igen att sätta ner foten och agera och faktiskt ta lite beslut.

 

4 thoughts on “Antingen eller båda två

Add yours

  1. Du måste vara lite snäll mot dej själv, låt saker och ting ta tid och mogna. Förstår att du har det lite rörigt, då måste du vara extra försiktig med dej.

  2. Det där med veliga människor alltså. När man ska försöka bestämma något och dom aldrig kan bestämma sig. Man har två saker att ta ställning till. 1 Kan jag, 2 vill jag 🙂 Om du ska greja en del kanske kortare naglar är mer praktiskt. Tråkigt om en nagel skulle åka mitt i allt.

  3. Oj jag hade nog inte gjort naglar om man ska jobba med sång arbete. Me. Du kanske i ofs hinner innan det . 🙂 jag kan inte ha naglar på mitt arbete. Men hoppas du blir nöjd oavsett 🙂

  4. Alla dessa beslut vi ska ta hela tiden kan verkligen tära på en. Ibland behöver man bara få låta allting vara och slippa beslut och krav för en stund. Förstår precis vad du menar. Är just nu inne i en period där det känns som att varje beslut jag tar är livsviktigt och avgör hur mitt liv ska bli. Det är en svår press att bära. Var snäll mot dig själv <3

Kommentera

Up ↑

%d