Jag drömde i natt att jag hade en katt

” Inlägget är i betalt annonssamarbete med Kattförsäkring.se ”

Hej

Nu har jag drömt tre gånger om att jag köper en katt som blir fel katt. Vad kan det betyda? När mina föräldrar för över 30 år sedan flyttade ut till mammas föräldrahem och jag halvt om halvt bodde där hade de katter. Även jag hade två egna katter på den tiden. Jag drömde i natt att jag hade en katt. Hur går detta ihop när jag faktiskt drömmer och längtar efter en liten hund kan man ju undra. Till råga på allt så är jag allergisk på högsta nivå för katter.

Jag drömde i natt att jag hade en katt

Hur som helst handlar den återkommande drömmen om att jag köper en kattunge från någon av mammas vänner nere i Småland. Kattungen väljer jag ut efter bilder som jag får se. Sedan vet jag inte hur kattungen kommer upp till Stockholm men den levereras i en kartong av något budföretag.

När jag sedan öppnar kartongen visar det sig att det är en nakenkatt i lådan och inte alls den som jag valde. Jag blir upprörd och vill lämna tillbaka och tror att jag gör så i någon av kattdrömmarna men kattungen följer efter mig trots allt. Suck jag vaknar kallsvettig efter de drömmarna varje gång. Definitivt hade jag behövt en försäkring på katten. Kattförsäkring.se hjälper till att hitta och jämföra så ni finner bästa försäkringen som passar ju er.

Hampus och Felicia

Jag har haft två katter som bodde hos mina föräldrar. Familjens kattsväng började med att mina syskon tog hem en kattunge till föräldrarna och jag blev avis och fick välja en egen kattunge. Det blev den söta svarta kattungen med de knallgula ögonen, Hampus Blake fick han heta. Hampus blev många många år och älskade att gå på äventyr runt i skogarna i Småland. Föräldrarna bor på landet och har varit perfekt ställe för katter. Hampus hade även en gott öga för min pappa och sov mer än gärna i hans säng.

Felicia var dotter till mina syskons första katt. Fisan som vi kallade henne var en bestämd dam med skinn på näsan som inte var en så gosig katt om det inte var hon som ville gosa. Tror att hon ärvde sitt temperament från sin mamma Malena som var ett rivjärn till katt. Felicia fick även hon ungar men gick tyvärr bort sig i skogen vad vi tror för det fanns rävar som tog både katter och höns runt omkring.

Viktigt att ha en kattförsäkring

Att försäkra våra kära ägodelar gör vi alla. Däremot så får jag en känsla att många av alla katter som lever på landet saknar en försäkring. Där behöver vi alla påminna kattägare att alla djur behöver vara försäkrade. Det är lätt att djur hamnar i situationer där de behöver vård eller andra behandlingar. Så mitt dagens tips för alla i katt tankar och kattägare se över era djurs försäkringar och använd er gärna av Kattförsäkring.se som redan gjort jobbet åt er med att jämföra de olika.

KRAM KRAM

3 thoughts on “Jag drömde i natt att jag hade en katt

Add yours

  1. Tack för tipset! Vi planerar för att skaffa katt framöver, men det känns som att man har dålig koll på allt. Ska kolla in detta. Självklart ska katten vara försäkrad <3

Kommentera

Up ↑

%d