Tag själv i lagret

Hej

Vi är redan framme vid onsdag. Hoppla vad dagarna rasat iväg denna veckan. Egentligen har jag kanske inte gjort så mycket samtidigt som jag fixat och donat med massor. Det är väl kanske så när livet är lite rörigt. Annars så var jag igår på det berömda stora möbelvaruhuset och gick runt ett varv. Att tänka lite extra på hallarna var planen vilket slutade med att jag hamnade i tag själv i lagret.

Tag själv i lagret

Yes igår blev det bland annat en sväng till IKEA för min del. Jag ville fysiskt se några saker som jag funderat på till våra nya hallar. Vilket slutade med att jag kom hem med den krokhängaren som jag hade kollat in på nätet och en hallmöbel. Förvaring förvaring och återigen compact living så snurrar mina tankar runt runt mestadels. Hur ska vi få plats med allt? Kommer vi få plats med allt utan att det ska se uppställt och stökigt ut?

Att strosa runt i lugn och ro en vardag på IKEA är verkligen så skönt. Särskilt just ni när mitt IKEA enbart tar in 500 besökare åt gången.

Ska jag byta skåp eller inte?

Under den tiden då jag mest var frånvarande från bloggen shoppade jag en hel del möbler till nya hemmet. Ett vitrinskåp till köket köpte jag lite i småpanik efter att jag hoppat av ett köp på blocket. Det är en historia i sig den blocketaffären men jag tror jag lämnar den dithän. hur som helst så slutade den med att jag, Tilda och Wille rusade in på IKEA strax innan stängning och köpte ett nytt skåp istället osett.

Under bilresan till IKEA stod valet mellan vitt eller grått skåp vilket slutade med att vi köpte det sista skåpet i gråaktig färg. Igår såg jag mitt grå skåp uppbyggt i varuhuset och blev lite tveksam. Var det så fint irl som på alla bilder? Jag blir nog tvungen att ta med mig några av barnen till butiken för att bestämma hur vi ska göra. Grått eller vitt var gårdagens stora fråga för mig. Då har man stora världsliga problem eller hur? På alla bilder såg skåpet grått ut och inte så metallic som det var i verkligheten.

Firade Roberts 50 årsdag

I måndags fyllde R 50 år. Konstiga tider vi fyllde halvvägs till 100 på. Såklart att vi grattade honom på corona vis. Grattis Grattis från oss alla.

PUSS & KRAM

 

 

7 thoughts on “Tag själv i lagret

Add yours

  1. När får du tillgång till ditt nya boende? Det är inte alltid lätt att handla möbler osedda. Jag shoppade en sideboard online, som när jag packade upp den visade sig vara alldeles för låg. Missade den lilla detaljen…

  2. Det är väldigt kul tycker jag att handla nya möbler =) gillar att gå på Ikea med i lugn och ro och titta på saker. Dom har ju så mycket fina saker ju =)

  3. Att köpa möbler är så roligt. Förvaring är ju det viktigaste nästan, iaf om man kommer bo mycket mindre,

  4. Åh så kul o köpa möbler jsg tycker det vita vitrinskåpet istället för svart. Men sen beror det oxå på vad för färger du har i hemmet så allt passar .

  5. Kul att få inreda ett nytt hem, men det är inte alltid det enklaste. Själv river jag runt överallt just nu här hemma för att hitta bättre förvaringsmöjligheter. Det gäller att tänka till nör man bor i lägenhet så man får plats utan att det blir rörigt.

Kommentera

Up ↑

%d