Stick ner din hand

Hej

I Visby på självaste Adelsgatan finns en new age butik Solkristallen som har allt från kristaller, kluster, rökelser, tarot- och orakelkort och det mesta i den världen. När man kliver innanför dörren möts man av en magisk doft och känsla. Där spelas en drömsk musik och det är nästan som man tas med in i en annan värld. Jag kunde inte låta bli att prova på att prova lyckan. Stick ner din hand i en urna med blandade stenar och kristaller. Stenen man tar upp ska vara en vägledare för ens liv just nu.

Stick ner din hand

Jag har några småstenar sedan tidigare som jag använder lite av och till. Visst är det spännande att vi människor kan få råd och lärdom av kristaller och stenar. Hur som helst på runda bordet med alla stenar fanns en urna fylld av olika stenar.

Jag stack ner min hand och rörde runt en lång stund med stängda ögon innan jag valde ut min sten. Hur skulle jag tänka? Stor eller liten, kantig eller slät sten? Så gick mina tankar när jag stod med ena handen i urnan och blundade. Till sist valde jag en lite oregelbunden sten som var lite lagom stor.

Amazonit ökar känsligheten

Stenen jag fick upp var en amazonit. Amazonit är en oerhört lugnande sten. Den sägs ge bäraren styrka att gå sin egna väg och själv ta ansvar för sitt liv. Den är stödjande vid all slags förändring. Amazonit lugnar hjärnan och nervsystemet. Den är stödjande vid all slags förändring. Amazonit är för de som vill och har modet att bryta upp och välja väg i samklang med sitt hjärtas innersta önskan.

Ni läser ju själva. Det måste ju allt finnas en mening till att jag fick just denna lilla stenen. Hur mer rätt i tiden kunden denna lilla sten vara?

Kröp på alla fyra

Hur bär ni som använder stenar med er stenarna? Jag brukar gömma dem i behån. Tror ni inte att jag glömde bort att jag hade stenen gömd i behån. Så när jag skulle in i duschen på kvällen föll stenen på golvet. Stenen kunde jag inte hitta någonstans i badrummet trots att jag kröp runt på alla fyra. Suck hur svårt kan det vara att hitta en grön liten sten som jag till och med hörde föll i klinkergolvet.

Efter att jag nästan gett upp och öppnade badrumsdörren låg den precis utanför den dörren som stod på glänt. Det är verkligen inte alla dagar som jag kryper runt efter små stenar på golven.

 

8 thoughts on “Stick ner din hand

Add yours

  1. När mamma gick bort hade hon två sådana där stenar som jag tog över och först hade jag dom i jackfickan och sen la jag dom i väskan så nu ligger dom alltid i väskan =)

  2. Jag använder inte stenar men vet en del som gör det. Jag tänker att var och en blir salig på sin tro. Hjälper det så hjälper det 🙂

  3. Detta med stenar är så nytt för mig, men det läskiga i det är det fungerar. Just nu har jag en rosenkvarts runt halsen, och ska skriva ett inlägg hur det påverkar mig.

  4. Det verkar väldigt populärt med stenar just nu & jag måste erkänna att de gör mig lite nyfiken. Hade också velat stoppa ner handen i en sådan burk! Du verkar ha fått en passande sten!

  5. Vilken underbar grej med att få gräva ner och ta en sten som pratar till dig. Men, jag tänker på en sak, hur blir det med energierna när det är många som rör på dom? Kan det ha någon betydelse? KRAM

  6. Det är lite läskigt just att det var just den stenen du plockade. Kanske finns det en mening med just den stenen för dig just nu ❤

Kommentera

Up ↑

%d