Hitta mig själv bland alla kullerstenar

Hej

Min sista dag på Ön för denna gången. Vilken himla tur att jag kommer tillbaka i sommar igen. I natt sov jag som en prinsessa vilket jag behövde så mycket. Hitta mig själv bland alla kullerstenar är inte det lättaste men jag har i alla fall börjat att vända på några av dem. Efter en underbar frukost gav jag mig ut i solen. Jag är lyckligt lottad som fick behålla rummet ända fram till 16 om jag så ville.

Hitta mig själv bland alla kullerstenar

Här på Gotland strålar solen idag och jag har gått runt runt som de andra dagarna. Sakta men säkert ska jag försöka samla ihop mig och återvända hem till livet igen. I förmiddags blev det ett gäng samtal igen men det är väl så det är just nu tänker jag.

Hotell Villa Borgen är kanon

Jag hade sagt i flera år att en dag ska jag bo på Villa Borgen. En av Roberts vänner bodde nämligen här i samband med ett bröllop vi var på för några år sedan. När P bodde här och vi hämtade upp honom blev jag nyfiken för hotellet såg så mysigt ut.

Inredningen och själva miljön här är så fin och harmonisk. Färgen på väggarna blev jag nästan kär i. Så mycket att jag gav mig iväg till färgbutiken idag för att hitta någon likvärdig kulör. Hur som helst, frukosten serverade på bricka allt för att corona säkra såklart. Jisses vilken bricka jag fick. Jag har eller mår fantastiskt på Villa Borgen och tänker därför tipsa er om att ha dem i åtanke om ni ska över till Gotland och tänker bo innanför muren.

Försökte hitta rätt färgkulör

Efter de samtal jag behövde göra gav jag mig iväg bort till närmsta färgbutik. Gissa om jag blev glatt överraskad när jag hittade fina Johannas som driver Stylemood egna färgkollektion. Jag hittade en kulör eller två som jag skulle kunna kombinera för att få till den känsla som jag så gärna vill i min nya bostad.

Var kan man samla sina tankar allra bäst?

Det måste väl ändå vara i kyrkan. Gotland har en magisk domkyrka som jag gärna besöker. Idag började en mässa precis när jag kom så jag satte mig och lyssnade. Den var kort kanske bara 20 – 30 minuter. Orgelmusiken är allt bra pampig så är det bara.

Kaffesugen som bara den

Efter kyrkobesöket skrek kaffesuget så jag gick och tog en fika i solen. Helt underbart måste jag säga att bara sitta och andas livet och lapa sol. Det behövdes efter det kyliga vädret som var här på Gotland igår.

Snart dags att packa ihop mig och stänga väskan och börja bege mig mot färjan igen.

Tack underbara Ö för denna tiden. Du lät mig bara vara i nuet utan varken mening eller mål.

 

7 thoughts on “Hitta mig själv bland alla kullerstenar

Add yours

  1. Vad skönt att du kunnat leva i nuet och bara vara! Hoppas det funkar bra när du återvänder till vardagen.
    Tack för tipset, vi tänker åka till Gotland framöver och ska definitivt kolla upp det hotellet, verkar så mysigt!

  2. Så skönt att bara kunna komma bort och samla tankarna ett tag för att orka med livet och vardagen igen. Du ser verkligen ut att ha haft det mysigt och det är underbart när man bara kan ta dagen som den kommer <3

  3. Va myssigt för dej o få va på hotell 😍 det behöver du nog för o samla tankarna o bara vara . Avkopplande o härligt . Fint att du fick ha rummet längre 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: