Cava eller en kopp java

Hej

När jag väl checkat in tidigare på nya hotellet gav jag mig ut i Visby. Trots att det småregnade och var svinkallt så var det så himla skönt att bara strosa runt runt. Jag var smart och bokade bord redan igår på Creperie & Logi annars hade jag aldrig fått plats idag för det var kö in när jag gled förbi den lite smidigt. Ett stopp hade jag och det var att bunkra upp med nya te sorter från Kränku Te & Kaffe. Såklart var blev det en full påse med både te och nya dressingar och oljor. Cava eller java. Vad ska man välja? Pigga på mig eller trösta det är frågan som jag ställt mig hela dagen.

Cava eller en kopp java

Hela dagen har jag gått runt runt innan för muren med lurarna i öronen utan varken musik eller bok. Vet inte varför egentligen men det har varit så skönt att bara få stänga bort alla andra runt omkring och bara vara i nuet med mig själv. Ni anar inte vad jag behövde dessa dagar här på Gotland i min ensamhet. Det var en sak att leva med vetskapen om att R och jag skulle separera men nu när hela världen vet känns allt så enormt tungt. Som jag sagt tusen gånger känns det som att livet är en bergochdalbana med alla tänkbara känslor utanpå skinnet.

Lunch på Creperiet

Visby har några pärlor som är lite av ett måste minst en gång varje år. Att äta på Creperiet är ett av dem. Det var så skönt att komma in i värmen och sitta och äta. Visst att vi fått en filial i Stockholm men Visby är alltid Visby.

Verkstan the social life

Jag fick en ny trevlig bekantskap i form av en härlig inredningsbutik idag. Verkstan the social life kände jag inte alls till tidigare. Extra kul att de även finns på nätet. Jag hittade en kanna från en Italiensk keramiker som jag blev riktigt sugen på. Men jag klarade att stå emot suget att ta med en hem.

Kvällsrundan med kameran

På kvällen gav jag mig ut igen med kameran. Ni anar inte vad steg jag sparat ihop dessa dagar på stegräknaren. När jag gav mig ut kom solen fram. Äntligen. Vi var många som saknat och väntat på den hela dagen. Den som väntar på något gott…väntar sällan för länge. Varvet längs Ringmuren kväll nummer två. Alltså det är magi att bara gå på kullerstenarna precis innanför muren.

Var rädda om varandra

 

 

 

 

6 thoughts on “Cava eller en kopp java

Add yours

  1. Va härligt o få sin egna tid på hotell och det förtjänar du 🙂 fina bilder du tog med 🙂

  2. Skönt att komma bort och bara få vara. Stänga ute allt och bara fokusera på sig själv. Ta hand om dig fina du ❤

  3. Har aldrig varit på Gotland men vill väldigt gärna – det ser faktastiskt ut! Hoppas att de här dagarna gett dig lite energi och kraft att ta dig igenom det som nu pågår i ditt liv.

Kommentera

Up ↑

%d