Samlar ihop mig i Visby

Hej

Igår morse tog jag färjan över till min favorit ö. Jag behövde få komma bort några dagar. Lite tokigheter har hänt under dagen som jag borde kunna berättat men jag lämnar dem. Båtresan var lite skumpig men jag behövde nog skumpa runt alla känslor. Samlar ihop mig i Visby. I Visby har jag inga stora planer utan tänker mest vandra runt runt med mina kameror och leka hobbyfotografen Kamilla.

Samlar ihop mig i Visby

Jag bor kanon bra med balkong och utsikt över havet. Även om det varit lite knasigt med felkod på rummet som löste sig. Lunchen åt jag på ett nytt ställe för mig, Ett rum för resande. De serverade en god pasta med egengjord pasta. Me Like på den. Annars har jag vandrat runt runt med solbrillorna på.

Tack tack för att brillorna kan gömma mina tårar över allt som är jobbigt just nu. Nu kommer det bli en bildkavalkad så håll till godo. Igår på kvällen var jag ute med kameran igen och fotade solnedgången vid ringmuren och havet. vilket var så himla skönt och välbehövligt. De bilderna får ni se framöver om ni inte kikar in på min insta.

 

2 thoughts on “Samlar ihop mig i Visby

Add yours

  1. Vad skönt för dig att komma iväg och få lite andrum! Det verkar som det är precis det du behöver nu – komma bort, bara vara och göra sådant du mår bra av ❤️

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: