Första dejten med Sony Kameran

Hej

I går kom äntligen mitt minneskort till nya kameran som kom någon vecka innan. Det var fasiken på tiden måste jag säga. Många turer hit och dit blev det innan företaget äntligen löste problemet med minneskortet. Jag blev tillgodogjord med att få tillbaka pengarna för det som aldrig dök upp plus att jag jag fick ett nytt gratis. Tack för det får jag väl säga. Så igår kväll gav jag mig iväg en sväng ner till en av sjöarna för att få fota. Första dejten med Sony Kamera blev äntligen av.

Första dejten med Sony Kameran

Jag har varit på jakt ett tag efter en ny kamera som var mindre och lättare än den stora jag haft. Plus att jag ville att den skulle ha kvaliteter och funktioner på högsta nivå. En liten, lätt, smidig och superproffsig var mina krav. Till sist hittade jag en Sony A6000 systemkamera som fått högsta betyg i de allra flesta tester. Något som jag gillar med min Sony är att det går att bygga på honom om man vill använda sig av andra objektiv och finesser om man så vill och önskar.

Måste lära känna varandra lite nu i början

Som i alla nya förhållanden behöver man lära känna varandra för att man ska funka och livet ska funka bra. Lite så är det med att lära känna en ny kamera också. Så igår kväll var jag med ena sonen nere vid en av sjöarna en kort stund. Idag gav jag mig återigen ut på en fotorunda med nya kameran runt halsen. Sakta men säkert börjar jag lära mig Sony mer och mer.

Då är det väl dags här och nu för mig att dela mina första bilder med Sony. Så jag får helt enkelt säga håll till godo.

Det är verkligen så roligt att jag fått en ny kompis att leka med. Hoppas nu bara att Sony och jag kommer ha mycket kul tillsammans. Sony och jag kommer dejta flera gånger framöver kan jag lova. Än så länge trivs jag mycket bra med honom.

PUSS & KRAM

7 thoughts on “Första dejten med Sony Kameran

Add yours

  1. Å vad härligt med en ny kompis 🙂 Hoppas att ni får mycket tid att hänga framöver så att vi också får se vad ni hittar på tillsammans!

  2. Så roligt att lära känna en ny kompis! Vi resonerade likadant när vi köpte ny systemkamera, den skulle ha samma funktioner men vara mindre och lättare. I vårt fall blev det en Lumix. Men jag behöver fortfarande en ny liten kompaktkamera att ha i fickan… jag vet vad jag vill ha, men inväntar rätt pris.

  3. Åh men så kul med en ny kamera o fota vill ixå fota med min mera men söker personer o teman så jag kan fota .

  4. Åh vad härligt med en ny kompis. Så kul att lära känna carandra och utforska olika möjligheter. Fina bilder! Ser fram emot fler framöver ❤

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: