Old ways wont open new doors

Hej Fredagsfirare

Sötnosar det är fredag idag. Veckans bästa dag enligt många men jag vet faktiskt inte vilken dag som är min riktiga favorit. Visst är fredagar härliga på sitt sätt. Jag brukar alltid fira dagen lite extra med mina FFF. Egentligen tror jag att det spelar ingen roll vilken dag man väljer som sin. Allt handlar om att göra dagen till sin egen med sådana små saker som är av betydelse för just dig. Old ways wont open new doors. När man vill göra förändringar behöver man inse att man måste gå nya vägar för att öppna nya dörrar.

Old ways wont open new doors

Suck sa jag gång på gång i förmiddags. Min morgon började inte alls som jag önskat. Allt gick bara fel och jag blev mer och mer irriterad på precis allt. Halvvägs till Tyresö blev jag på bättre humör efter ett telefonmöte med en av de klokaste jag vet just nu. Tur var väl det för i Tyresö hann jag med både att införskaffa min fredagspresent och bjuda mig på veckans fredagsfika innan det var dags att fixa nya naglar.

Fredagspresent till bara mig själv

I Tyresö finns en charmig och kul inredningsbutik som jag gärna besöker varje gång jag är i centrum. Idag smet jag återigen i hos Tyr Hem & Kök och kom ut med en av mina fredagspresenter. En poster som handlar om fika och kärlek. Verkligen en poster som instämmer på mig. Lindex ska slå igen sin butik i Tyresö och säljer allt med minst 25% rabatt. Sånt gillar vi alla jättemycket såklart. Jag hittade en vit enkel tischa och nya hårband som försvinner lika ofta som man byter strumpor nästan.

Cappucino och en liten chokladbit till fredagsfika

Tiden var lite knapp idag men trots det hann jag med en cappucino och lite choklad. Malmö chokladfabrik har en del spännande smaker på sina små chokladbitar. Idag mumsade jag på en med smak av mint & candy cane. En god kaffe säger jag inte nej till alls.

Fixade nya naglar hos Miss Elegance Sthlm

Anledningen till att jag åkte till Tyresö var såklart att det återigen var dags att fixa naglarna hos Malin. Dagens nya färg är så galet snygg. Enfärgade med en färg av aubergine med lite glitterskiftningar i lacket. Precis som alltid blev jag så nöjd över nya naglarna. Veckans fredagsfokus blev att fixa nya naglar.

5 thoughts on “Old ways wont open new doors

Add yours

  1. Har nog ingen dag jag tycker särskilt mycket om det beror helt och hållet på vad de innehåller vecka för vecka…..

    Men det är klart att det är skönt med fredagar då man i allmänhet inte behöver jobba på lördagen

  2. Tänk vad ett telefonsamtal kan göra. Älskar mina fredagar när jag är ledig. Dock har det varit ont om dom den senaste tiden.

  3. Åh vilka fina naglar du har 🙂 Blir så tråkigt när dagen börjar att krångla 🙁 skönt att telefonsamtalet gav dej något <3 älskar att läsa om dina FFF 🙂

Kommentera

Up ↑

%d