Unikt och personligt det gillar jag

Hej

Egentligen har jag inte tid att kliva in i bloggens värld just nu för berg av tvätt ska strykas och vikas. Men bara för att stryka och vika tvätt är så trist och jag idag fick fin fina paket blev det bloggen en stund i alla fall. Unikt och personligt det gillar jag. Mycket i mitt liv handlar just nu om inredningsdrömmar och att skapa vackra harmoniska miljöer. Därav blir det en l del klick och paket som dimper ner hos mig.

Unikt och personligt det gillar jag

Jag har alltid varit en person som ogillat att ha sånt som alla andra har. I hela livet har jag gått lite av min egen väg i det mesta. Fråga mina kära föräldrar om ni tvivlar på det. Hur som helst så har jag eller gillar jag unika ting som är personliga och rena. Plottriga hem och saker med enligt mig för mycket saker går bort för mig.

Hur som helst tänker jag idag slå ett slag för två helt fantastiska företag som verkligen skapar magiska saker som lyfter och ger ren och skär glädje. I somras när jag besökte Stånga Trädgård kom jag i kontakt med Elena Berg Österdahl och hennes blommor i rost. Rost är jag ju kär i om ni minns att jag köpte mig en rost ampel i veckan. Tyvärr så åkte jag från Stånga utan någon av Elenas vackra ting. Men jag har gång på gång återkommit till hennes webbutik och i helgen slog jag till och klickade hem en blomma till mig. Hennes blommor i metall  med sina olika lager av rost skapar magi i vilken trädgård som helst. För er som vill klämma och känna innan ni handlar kan hitta hennes produkter på Zetas Trädgård här i Stockholm bland annat.

Verkstaden ligger i Havdhem på Gotland och ska ha en ljuvlig trädgård att besöka. Kan ni gissa var jag kommer besöka i sommar? Tänk er att ge bort denna vackra brudbukett till någon brud som ska gifta sig.

By Nouck gör magiska handgjorda smycken

De är ett Holländskt företag som skapar handgjorda smycken med kärlek.  Deras mönster är fyllda med dolda skatter och små detaljer redo att ta dig med på en speciell resa. Från pärlor och strass till initialer. Njut av våra handgjorda smycken varje dag. Varje beställning tillverkas på begäran i Haarlem Atelier.

Jag hittade By Nouck lite av en slump via insta och blev helt såld. Idag fick jag mitt egna första smycke från dem. Ett halsband med ett lite hänge i form av bokstaven K, min bokstav. K står inte bara för Kamilla utan även för Kärlek och Kaffe. Alltid när man ger någonting ett syfte eller en mening ska man göra det i tre. Därför många ger sina barn tre namn och så vidare. Ni känner säkert till att talet tre är lite magi över och sägs föra tur med sig.

Missa inte att de nu firar att de blivit större på insta med följande kod.

Kamilla – Kamilla för det är jag det och fokus ligger på mig själv. Jag ska återta mig själv och mitt ego.

Kärlek – Kärlek för att symbolisera kärleken till livet. Glöm inte bort att leva för vem vet vilken dag ens liv tar slut. Lev och upplev livet fullt ut och älska vad jag gör.

Kaffe – Kaffe för det är den dryck som jag skulle välja om jag bara fick välja en resten av mitt liv. En dag ska jag besöka en kaffeodling i Sydamerika det står faktiskt på min bucketlist.

 

5 thoughts on “Unikt och personligt det gillar jag

Add yours

  1. Men oh så snygga saker! Älskar den rostiga buketten!
    Halsbandet var jättefint, är lite sugen på ett E.

    Jag har också alltid gått min egna väg. När alla andra körde med vita väggar, rena ytor och ja lite kliniskt så var mitt hem tvärtom. Målade en vägg rosa, la in schackrutigt golv i hallen, har massa grejor överallt (inte så att jag är samlare) för att det ska synas att detta är ett hem vi lever i. Böcker staplas lite här och där. Blommor kläms in överallt tillsammans med ljus. Ja det är liksom bara smockat här.
    Det har varit så alltid. När alla tjejer skulle ha långt hår i gymnasiet så klippte jag håret kort. På studenten hade jag en gul klänning, inget vitt här inte. Ja det har varit så alltid. Jag går min väg, en väg som jag väljer och som jag gillar.
    Det är befriande och stärkande att vara sån. Heja oss!

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: