Smått irriterad på kameraföretaget

Hej

Igår blev jag lite smått irriterad på företaget som jag köpte nya kameran ifrån. Självklart så köpte jag även ett minneskort till kameran. Vilket så klart skulle skickas separat. Det kan jag köpa men att kameran kom för en vecka sedan och minneskortet skulle kommit i fredags och fortfarande inte dykt upp.

Smått irriterad på kameraföretaget

Otålig som jag är ringde jag upp dem igår och frågade vad som händer. De hade ingen aning om vad det tagit vägen och skulle undersöka och återkomma. För att vara jag var jag lite sträng  sa  jag att innan fredag en vecka efter ska minneskortet vara hos mig. Hoppas på bra återkoppling från dem under dagen. I min värld ska saker flyta på och skulle de krångla ska företag eller person vara medgörlig och göra om och rätt. Så ni kanske kan förstå att jag är lite smått irriterad på kameraföretaget. För jag vill ju leka med kameran och lära mig allt om den.

Ut i skogen och andas

Det var några dagar sedan jag var ute och gick. Men attans vad jag behövde de två rundor som det blev under gårdagen. Skogen är ett andningshål för mig där jag tankar mig själv. Det känns i benen att jag gick all in i mina PW igår men vad är väl lite träningsvärk. Kanske den skönaste smärtan om jag ska vara ärlig.

När isarna börjar smälta kan jag inte låta bli att få Orups gamla låt om isarna när det blir vår i skallen.

Något mystiskt med rotvältor

Rotvältor är något som fascinerat mig sedan jag vara barn och gick i skogen med morfar. Han lärde mig att man kan tyda saker och att alla rotvältor föreställer något eller någon. Ofta berättade morfar vad han såg och en historia där även jag såg vad han såg efter en stund. Under trädens alla rötter finns roten till allt liv. I rötterna sparas historien om livet som var och svaren på alla frågor.

Kan det ligga något i det tro?

8 thoughts on “Smått irriterad på kameraföretaget

Add yours

  1. Jag förstår dig och ofta när sådant händer är man snabb med att klandra företaget man handlar ifrån, men alla vet ju hur posten sköter sina leveranser så kan mycket väl vara som så att företaget har skickat ut men att det har fastnat på vägen. Hoppas det kommer under dagen.

  2. Kul att du dras till rotvältor, själv dras jag till stora döda träd 🙂 Stora majestätiska träd utan blad som bara står kvar. Vill alltid fota dem! Otroligt frustrerande med minneskortet!

  3. Trist när leveranser inte fungerar. Hoppas verkligen det löser sig snabbt för jag förstår verkligen din frustration då du inte kan använda kameran.

  4. självklart vill man ha minneskort om man köpt ny kamera, skulle ha blivit så irreterad på företaget..man kan ju inte använda kameran annars..hoppas det löser sig

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: