Äntligen kom böckerna från bokrean

Halloj

Mår ni bra? Jag känner mig ganska speedad fast jag haft det lugnt en stund nu. Det känns som jag varit på rull hela dagen. Hit och dit och så lite fram och tillbaka. Äntligen kom böckerna från bokrean. Min nya kamera kom även den idag och jag är sjukt taggad på att prova fota. Tyvärr så kommer inte minneskortet förrän på fredag. Fullastad bil – himla tur att bakluckan gick stänga. Jag tog Tilda med mig i samband att hon skulle till tandis när jag skulle hämta upp en massa saker. Bra när jag fick både bär och backhjälp.

Äntligen kom böckerna från bokrean

I år har jag verkligen fått vänta på att böckerna som jag beställde från årets bokrea skulle komma hem. Fast jag förbeställde de jag ville ha så kom de inte förrän först idag. Det var lite väl mycket snigelfart tycker jag nog allt. Men den som väntar på något gott väntar inte för länge. Hur som helst så jag jag drunknat i mina nya härliga böcker.

Finns det något mysigare än att sitta med en god kopp the och bläddra i fina fakta och kokböcker? För mig är det en guldstund av hög rang i alla fall. Har ni shoppat någon spännande bok på bokrean i år?

Fullastad bil – himla tur att bakluckan gick stänga

Igår knasade Bring till det ordentligt för mig och även dem själva. De skulle nämligen levererat en hel del större saker till mig med hemleverans. Vid lunchtid fick jag både mail och sms att de hade levererat detta till mitt Postnord utlämningsställe. Hur i hela världen kan det vara möjligt tänkte jag. Över 100 kg hämtar man inte bara ut på sitt utlämningsställe utan vidare.

Så jag travade ner till ICA där de blev minst lika förvånade för de tar inte emot så stora paket och hade inte fått något till mig från dem. Efter några samtal fick jag äntligen rätsida på allt. Bring att kommit på när de påbörjat utkörning till ICA att de inte kunde leverera där. Varför mina varor hamnat fel och blivit bortplockade från hemkörningen vilken jag betalt för hade de inte en susning om. Hur som helst så fick jag snällt hämta upp varorna själva och fick tillbaka vad jag betalt för hemkörningen.

Jag måste erkänna att jag var riktigt orolig om allt skulle få plats i min lilla röda BWW trots att jag fällt sätena. Som på håret eller vad man nu säger fick allt plats och bakluckan gick att stänga. Däremot så såg jag inte ens en gnugga ut genom bakluckan på bilen. Suck och puck….nu är allt hemma och tur är väl det.

Nu får vi säga hejdå för idag för nu ska jag läsa kameramanualen.

 

 

 

 

8 thoughts on “Äntligen kom böckerna från bokrean

Add yours

  1. Jag skrev faktiskt också om böcker från rean idag! Den där Sov-boken som du köpt skulle nog vara något för mig som sover lite dåligt för tillfället! Den kanske jag ska försöka kolla upp!

  2. Böckerna från bokrean har inte kommit än men vet att ett är på väg och väntar på ett paket från adlibris men det kommer nog nästa vecka om jag har tur 🙂

  3. Vad blev det för kamera du köpte? Den med cheesecake och kladdkakor lät spännande. Hoppas du visar vad du bakat.

  4. Spännande dag med paket och roliga leveranser. Skönt att du fick hem allt till slut och tur att du hade bil när det strulade. Jag har för första gången på flera år inte köpt något på bokrean. Helt otroligt 😀

  5. Många böcker blev det 🙂 Den med Stordalen verkar intressant, den kanske man skulle kolla närmare på. Han är en makalös person!

  6. Åh vad roligt med ny kamera. Passar ju dej. Inget skoj ned manualen men är ju viktigt. Åh, bokrea som är så nice.. Hoppas på mer pe gar nästa år Så jag kan shoppa.

Kommentera

Up ↑

%d