Bye bye vecka 9 2021

Hej

Nu har det gått ett par dagar sedan jag kikade in här på Kamillas Kamera. Jag får helt enkelt skylla på att livet kommit emellan. Bara för att försöka få ihop bloggen lite med livet får jag gör en bye bye vecka 9 2021. Ni som följt mig länge minns kanske att jag gjorde veckosummeringar varje vecka under ett par års tid. Vilket jag slutade med för hux flux såg jag liknande på var och varannan sida. Men denna veckan och här och nu är det nog befogat att köra på en summering igen. So lets go!!!

Bye bye vecka 9 2021

Veckans Bu och Bä?  Jag var på synundersökning i veckan. Det jag ogillande var att de gick all in på att försöka sälja på mig både läs, vanliga och solglasögon. De försökte sälja in att jag skulle hyra alla de tre glasögonen under 2 år för nästan 500 kr i månaden. Sånt ogillar jag verkligen. När jag sa att jag ville gå hem och fundera blev de nästan lite små sura.

Veckans sämsta? Det måste bli synundersökningen och den påtvingade säljtekniken de hade.

Veckans shopping? Mycket shopping blev det i veckan. Måste ha saker som behövs för att må bra liksom. Största shoppingen för mig själv var att jag äntligen klickade hem en ny kamera vilket jag varit på jakt på ett tag nu. Hoppas nu att den kommer vara så bra som den sägs vara. Det ska bli spännande när den kommer hem till mig.

Veckans fredagsfika? I fredags var det ju fössta tossdan i mass. Självklart så mumsade vi på prinsessbakelse dagen till ära. Jag hade en himla tur att det blev en prinsessbakelse kvar som jag kunde mumsa på som fredagsfika. De kan de där konditorerna på SurÅDeg.

Veckans bästa tips? I söndags var jag på brunch med syster på Pane Fresco i Hammarby Sjöstad. Brunch med massvis med gott från det Italienska köket satt verkligen fint. Mycket var supersmarrigt men allra bäst var såklart dessertbordet. Italien tar guldmedalj när det kommer till desserter.

Veckans det var jag värd? Jag var så himla värd att äntligen gå till frisören och fixa till håret på allra bästa sätt. Tack fina proffsiga Smilla.

Veckans hälsa? I början av veckan var jag på synundersökning och fick domen vad gäller mina ögon. Den var ganska oklar tyckte jag faktiskt. För egentligen behövde jag inte mer än läsglasögon eventuellt men jag kunde lika väl börja med glasögon och använda dem när jag känner att ögonen är trötta. Hur som helst så blev det några bågar som jag fastnade för.

Veckans fredagspresent? I fredagspresent denna veckan fick jag nytt silverschampo och även en ny färgbevarande conditioner vilket jag kommer behöva nu om jag ska få behålla den askiga nyansen i håret.

Veckans fredagsfokus?  I slutet av veckan började mina benhinnor protestera igen. Det kanske inte är så konstigt eftersom jag bara går och går hela tiden. Så jag köpte hem tigerbalsam och vilade benen med både värmedynan och massvis med tigerbalsam. Vilket benen verkligen behövde en dag med vila på soffan.

Veckans bild? Denna är ju inte det lättaste när jag knappt gjort något kul i veckan. Jag lovar att bättra mig framöver men ibland måste livet vara lite off också.

 

9 thoughts on “Bye bye vecka 9 2021

Add yours

  1. Det blir ju lite tomt utan Kamilla här. Verkar ha haft en bra vecka trots påstridiga säljare. Jag tillhör de som vill köpa kontant jag med. Det blev allt ”massipantåta” i torsdags. Klart jag måste offra mig för mina småländska vänner hihi.

  2. Usch gillar inte alls när säljare är så på – då vill jag inte köpa något över huvudtaget!
    Så gott med brunch och hoppas benhinnorna blir bra snart – så jobbigt när man har ont i dem!

  3. I bland kommer livet i mellan bloggen lite och det är helt okej men vad kul med en uppgradering bay bay vecka 🙂 maria nille är ett supper bra shampo 🙂

  4. Jag saknar ju dig när du försvinner men jag förstår att du också behöver lite egentid. Det verkar som att du i alla fall fick njuta av tiden med tårta och brunch <3

  5. Verkar som du haft en del för dig, och slurp vad jag blir hungrig av dina bilder fast att det är långt till lunch..skönt att få håret tillsnyggat också..

  6. Låter som en bra vecka och ibland måste man låta livet komma emellan. Blir nyfiken på din nya kamera. Vad har du köpt? Fotonörden vaknade i mig direkt 😀

  7. Tycker det låter som en rätt bra vecka ändå, bakelsen såg ju riktigt god ut! Så spännande med ny kamera, den får vi testa när vi ses 🙂

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: