Enjoy today är ett bra motto

Hej på er alla fina

Hur står det till med er? Jag har haft två dagar där jag lagt fokus på mig själv. Vilket varit så himla skönt på ett sätt. Enjoy today är ett bra motto tycker jag. Igår var jag iväg på synundersökning och fick domen för mina blå. Idag var det äntligen dags för att fixa håret. Annars så äter jag just nu glas fast jag frusit hela dagen. Då är kanske inte glass bästa tipset.

Enjoy today är ett bra motto

Fast vi haft soligt och vackert väder hela dagen har det varit lite småkallt. Jag frös när jag var i stan idag och tog helt klart på mig för lite kläder. Men vad gör man inte för att trotsa när man vill ha vår fullt ut. Hur som helst hade jag en timma på mig att strosa runt på innan det var dags att sätta mig i frisörstolen hos Smilla på Esterique.

Jag smet in på bland annat Ordning & Reda för att mig en nyckelring som jag suktat efter länge. Inne hos dem hade de 25% på hela sortimentet plus 50% på alla Bodum produkterna. Så ut på Götgatan kom jag med en ny nyckelring i form av ett skinnhjärta i isblått och en takeaway mugg från Bodum. Snacka om att jag gjorde bra fynd. Över 230 kr i rabatt kändes mer än bra måste jag erkänna. Nästa stopp blev en av mina favoritbutiker Granit. Jag vet inte vad det är men jag har nog varit förtjust i dem sedan de kom. En sak som är säker är att det är omöjligt om det inte är helt tomt på kontot att lämna butiken utan någonting. En ampel till blommor i flätad makramé blev det för min del.

Dessa oljelampor gillade jag verkligen. Men jag har nog aldrig förstått själva grejen med oljelampor.
Söderhallarna är en pärla

Söderhallarna är en underbar pärla mitt på Medborgarplatsen. Nedre plan är ett hav av mysiga små matställen som även säljer deras sortiment och spännande saker som har med mat att göra. Det är underbart att strosa runt där inne. Ibland stannar jag till och sätter mig på ett hörn och äter lunch eller bara tar en kaffe. Tyvärr fanns inte den tiden idag utan det fick bara bli ett varv runt allt.

Jag är nyfixad i håret

Som sagt nu är jag äntligen fixad i håret. Hela grejen med att färga och fixa håret fick jag boka av i samband med att ena sonen var sjuk i Covid och vi andra i la familia snällt fick sitta i karantän. Men nu är det klart vilket är så skönt.

Planen var att avfärga alla gammal färg och sedan göra några effektslingor. Därefter färga håret i en jämnare botten färg för att sedan färga längder och över hår. När allt var klart fick vi mörka ner slingorna så de mötte övriga hårets färg mjukare. Detta var en process som hette duga kan jag lugnt säga. Jag är sämst på att sitta stilla under så här lång tid. Hela processen tog närmre 2 timmar och 30 minuter.

Hur blev håret? Jodå det blev riktigt bra och jag är verkligen nöjd. Det svartbruna är borta och alla orangea toner vilka jag ogillat så himla mycket. Jag lovar att visa nya håret en annan bra dag för er. Idag får vi nöja oss med bilder från processen.

TACK FÖR ALLT IDAG SMILLA

 

 

11 thoughts on “Enjoy today är ett bra motto

Add yours

 1. Åh kul att få lite tid hos frisören. Det behöver man ibland.
  Önskar jag hade tid att gå iväg och bli fixad nu man blir så mkt piggare när man får känna sig lite fin .

 2. Det är så skönt att sitta hos frissan och bli ompysslad. Handla med mycket rabatt gillar vi. Tänk att det redan är massa påskpynt ute redan. Helt otroligt faktiskt.

 3. Å jag skulle också behöva ett lååångt frisörbesök! Minns inte när jag var hos frissan senast och håret känns ganska frissigt. Men igår satte jag i lite färg hemma iaf. Gillar också Granit – tyvärr har den slagit igen här…

 4. Det är så mysigt att strosa runt på stan och besöka sina favoritbutiker. Att avsluta med att bli ompysslad hos frisören också låter underbart. Ska bli kul att se resultatet ❤

 5. Visst är det skönt med dagar då man kan ägna sig åt sig själv helt och hållet. Jag älskar att vara hos frissan och också att strosa runt bland butiker med en massa smått och gott särskilt om det är rea.

  Blir spännande att se det färdiga resultatet på håret

 6. Härligt med en uppfräschning av håret nu inför våren. Det planerar jag också att göra snart. Jag trivs väldigt bra i det rosa, men i samråd med min frisör är det dags att ta en paus från det nu och gå tillbaka till blont, eftersom solen kommer att göra det svårare att hålla det rosa snyggt i vår och sommar.

 7. Va kul o gå till frissan o fixa håret det skulle jag med behöva göra men kommer nog ta det i sommar istället 🙂

 8. Ja man ska ta tillvara varje dag! Skönt att komma till frissan och ha sin stund. Nu är min frissa min bästis så det blir inte så lugnt 😉

Kommentera

Up ↑

%d