Tur i oturen

Hej & Halloj

Mår ni bra? Jag hade en himla tur i oturen idag skulle jag lätt kunna säga. Ner i brevlådan damp idag mitt nya skal till telefonen. Runt alla hjärtans dag var jag så sugen och letade febrilt efter ett skal från Ideal of Sweden som jag suktade efter. Tyvärr fick jag inte tag på det någonstans så jag gav upp. Tills i fredags när vår kollektionen hos dem släpptes.

Tur i oturen

I fredags klickade jag hem ett nytt superfint skal till mig bara för att det var dags nu. Så när Tilda och jag skulle ut på tur idag fick paketen åka med i bilen. När dottern öppnade paketen för att jag inte kunde hålla min nyfikenhet i schack längre blev jag så besviken. Det var både fel skal och modell. Jisses vilken himla otur. Så mycket fel det bara kunde bli. Well vad är en bal på slottet. Bara att bita ihop och lämna det problemet tills vi kom hem igen.

Fel skal och fel modell – Dubbel fel med andra ord.

Ett skal blev tre istället

Inne på Elgiganten hittade jag ett nytt skal från fantastiska Eco Fashion by Wilma. Wilma miljövänliga fodral skyddar smartphones från fall, slag och repor samtidigt som det inte lämnar några spår på vår planet i form av plast. Wilma är ett miljömedvetet Svenskt märke som kombinerar stil med hållbarhet i deras fodral från Stop Ocean Plastic Pollution-serien. Denna serie kommer i helt biologiskt nedbrytbart material. För varje sålt fodral i donerar Wilma 1 USD till havsorganisationer som försöker rengöra våra hav och dess omgivningar från plast. Vem vill inte hjälpa till att rädda allas vår miljö liksom?

Jag fick nyss om företaget för några år sedan och blev helt såld på deras mobilskal. Varför jag inte slagit till tidigare är ren och skär snålhet. Gången jag var inne och skulle köpa det som jag då gillade allra bäst fanns det inte till min telefon utan jag skulle behövt få beställa och vänta. Och att vänta är inte min starkaste sida.

Hur som helst inne på Elgiganten idag hittade jag min Wilma favorit till superpris. Så jag slog till och min telefon har fått nya kläder.

Hej, Ideal of Sweden

Hej hej…Det blev dubbelfel från er sida. Hur ska detta lösas? Lösningen blev bästa av möjliga. Jag får ett nytt som ska vara rätt och behålla det som blev fel. Är det någon som har en Iphone 11 Pro får ni hojta till så kanske det dimper ner ett nytt skal från mig. Hur som helst nu fick jag inte bara ett nytt skal utan tre. Även om ett inte passar till mig så kan jag ju faktiskt vara lite snäll och ge bort det som var fel. Bra kundeservice från dem idag. Sånt är något som vi alla gillar.

Här är skalet som jag väntar på nu.

Fniss…Ibland kan dubbelfel leda till något riktigt bra faktiskt.

 

7 thoughts on “Tur i oturen

Add yours

  1. Det är verkligen tråkigt när det blir fel men vilken tur ändå att du hittade ett skal som passade din telefon på elgiganten. Skalet var fint 🙂

    1. Tråkigt när det blir fel men tur att du hittade ett skal du gillar enda

  2. Det har hänt mig med, inte fått fel skal men skalet jag fick hade inte deras märkning. Jag vill helst ha cleana sjal utan märke men när andra skal hade IoS märkningen kändes det som jag blev lurad. Är ju dyra skal. Jag skrev till dom och fick behålla det plus ett nytt gratis. Bra service.

  3. Lite tur I oturen kan man säga. Skönt att allt löste sig till det bästa trots allt och vilka gina skal du hittat. Blev lite sugen på att ge mobilen en ny kostym 😀

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: