Vårens allra första dag 2021

Hej

Inte kunde väl jag tro att det var sådan vår på riktigt när jag gav mig ut på dagens runda. Jag gjorde bort mig totalt kan jag erkänna. Att gå runt i tjocktröja och vinterjacka var på tok för varmt. Det spelade inte så roll att jag gick med uppknäppt jacka hela rundan för jag var helt supersvettig när jag kom hem. Vårens allra första dag 2021. Väl hemma klev jag i mina nya sneakers och stannade kvar ute en stund.

Vårens allra första dag 2021

Kan ni tänka er att jag såg vårens allra första blommor i min favoritträdgård här i Tumba. Det finns nämligen en trädgård som jag brukar gå förbi när jag går ner till centrum som är helt magisk. Den brukar vara med på öppna visningar en gång varje sommar när Svenska Trädgårdsföreningen  Sverige har öppna trädgårdar en helg mitt i sommaren. Hur som helst så kikade jag precis som alla gånger till och kikar in genom den vackra grinden. Då fick jag se våren allra första vårblommor. Gissa om det gick ett lyckorus genom hela kroppen på mig?

Kaffe i solskenet

Jag hade en riktigt bra stund och med fredagsfokus idag när jag gick min runda i solen med solbrillorna på och ny ljudbok i lurarna. Efter mina måsten nere i centrum köpte jag med mig en kaffe. För är det något som också är vår för mig så är det alla take away kaffe man dricker på våren.

Vårskorna invigda

Har ni några saker som ni associerar med att nu är våren kommen? Mina tre är när nya vårskorna åker på, kaffemuggen i ena handen och när alla börjar plocka fram sina cyklar igen. Cyklat har jag inte gjort idag men kanske imorgon vem vet? Jag såg på SMHI att vi ska få kanonväder hela helgen. Den måste man ju bara säga Me Like på eller hur!!!

På måndag måste jag bara boka in frisörtid igen hos Smilla.

Fredagsfika med drömtårta och kaffe

Veckans fredagsfika blev hemmavid framför datorn. Men den var långt ifrån dålig för det snarare tvärtom. För visst är det kanongott med hembakad drömtårta. De gamla klassiska kakorna är oftast de som vinner i längden trots allt.

Fin fin fredagspresent till mig själv

Vissa veckor så har hon eller jag då varit extra snäll. Denna veckan måste varit en sådan för idag eller ikväll kan jag gå ner till Instaboxen på Ica och hämta ut min fredagspresent. Förr var jag lite smått galen i parfymer och köpte nya som jag bytte strumpor. Riktigt så illa var det väl inte men jag har alltid älskat parfymer och haft flera fina. Marc Jacobs har länge varit en favorit på min favorit lista. Så jag slog helt enkelt till och gav mig en ny dofta gott.

6 thoughts on “Vårens allra första dag 2021

Add yours

  1. Ja nu är våren här nu hör jag precis en fågel som kvittrar på min balkong som alltid sätter sej där .

  2. Men gud vad härligt med vårens första dag 🙂 här var det med vårväder i går så jag passade på att ta en kaffe i solen jag med:) Vilka otroligt snygga skor du har som var ju kanon fina 🙂

  3. Men finaste vilka vackra bilder du bjuder på och texten känns hoppfull och glad. Idag strålar solen här med så jag ska försöka komma ut och vinterstäda i trädgården. Jag hade gärna suttit i din trädgård och druckit kaffet med dig och kramats för att lukta på din nya doft.

  4. Det var verkligen härligt igår! Tillochmed jag fick vårkänslor igår när jag satt ute i solen en stund på eftermiddagen. Det är så härligt. 🙂

Kommentera

Up ↑

%d