Sugen på en god bbq kväll

” Inlägget är i annonssamarbete med PGW.se ”

Hej

Nästa vecka är det sportlov för Stockholm och flera andra. Jag måste erkänna att det känns riktigt surt att vi inte kommer iväg till Sälen nu heller. Dumma dumma Corona. Du är så ogillad av hela världen. Jag saknar att åka skidor, vara uppe i Vinterlandet, plumsa runt i pjäxorna vid lunchen och på afterski. Kvällar med god mat mumsiga viner. För att inte glömma att åka stjärtlapp ner till Jack´s nere i backen. Jag är så sugen på en god bbq kväll likt de på Jacks BBQ Shacks.

Sugen på en god BBQ kväll

Ja nu är det som det är att jag får vänta lite till innan det blir en tur upp till Sälen igen. Så vad gör man då? Jo man eller jag nu då fick leta upp bra recept och ett företag som hade en härlig och mustig bbq krydda. När jag letade runt hittade jag Zigges BBQ som tillverkar högkvalitativa rubs och bbq kryddor helt utan tillsatser.

Tänk om jag skulle planera för en egen härlig bbq kväll med goda och glada vänner. Vi skulle haft en bra grillkock som kunde laga helt amazing mat. Jag skulle vilja ha en känsla i rummet rökigheten från grillen och gärna med härligt os som tar upp hela rummet. Jag får helt klart drömma vidare och tänka framåt. För det är så sant att den som väntar på något gott väntar aldrig för länge.

ZIGGES BBQ är kryddföretaget som sticker ut

Zigges tillverkar handgjorda kryddblandningar och rubs helt utan tillsatser. De har närmre 25 olika kryddblandningar som kan hjälpa dig till mästerliga resultat i köket och på grillen. Det allra bästa med Zigges kryddor är att de innehåller varken färgämnen, glutamat  vilket är smakförstärkare  eller klumpförebyggande medel. Samt att de tillverkar alla kryddblandningar för hand och med  kärlek för högsta kvalitet. Jag har hittat två blandningar som jag tänker klicka hem.

Kryddorna används både av privatpersoner och professionella kockar. Flera grillteam förses med deras kryddor i olika  grill/BBQ-tävling runt om i Världen.  Lite småkul är det också att flera av kryddblandningarna har lite roliga namn.

Lycka till vid grillen och i köket!!!

KRAM

 

5 thoughts on “Sugen på en god bbq kväll

Add yours

  1. Som vi längtar till normala tider. Jag har turen som är färdigvaccinerad, men många andra i min närhet har fått avbokade tider då vaccinet tagit slut. Detta med midsommar kan vi nog glömma. BBQ,,, nu vattnas det i munnen på mig igen. Det lät galet gott. Ska INTE visa min man tipset på kryddorna, då har han beställt en hel hög till.

  2. Jsg tycker det är nog bra att fler intd åker till sälen det har ju varit mkt kring det på nyheterna. Men förstår att du vill komma bort

Kommentera

Up ↑

%d