Förbättra din hälsa med detoxplåster

Hej

Förra veckan fick jag hem detoxplåster vilket jag varit lite sugen på att testa ett tag nu. OEM Private Label Japanese Detoxing Foot Pads för att ta bort toxiner. Fotplåstren sägs ta bort gifter från kroppen, främjar blodcirkulationen och ämnesomsättningen, förbättrar immuniteten, lindrar trötthet och fukt och tryck. Det var nu dags för mig att försöka förbättra min hälsa med detoxplåster. Hur funkade det? Gav det några resultat? Är ni nyfikna så häng på vidare.

Förbättra din hälsa med detoxplåster

Det blir allt vanligare att giftfri mat och hälsa ses som en naturlig del för en hälsosam livsstil. Detox är en vanligt förekommande kostrekommendation, som innebär en sund livsstil, med gott om frukt och grönsaker.

Den nya trenden inom detox är det effektiva lilla detoxplåstret som används i syfte att avgifta kroppen. Man fäster plåstret på undersidan av sin fot eller på sina reflexpunkter och låter det sitta i 6-8 timmar . Det är smart att göra kuren under natten och dra ett par strumpor över plåstret. Tillsammans med  giftfri kost, regelbunden motion, återhämtning, sömn och gott om vätska, så kan detox förbättra din hälsa, göra dig piggare, friskare och öka din motståndskraft. Ju mörkare märke du har under foten, desto fler gifter har dragits ut ur din kropp.

Tecken på att din kropp har belastats av gifter
 • Du känner dig trött och hängig hur mycket sömn du än får
 • Ditt immunförsvar fungerar dåligt och du blir ofta sjuk
 • Din hud är sämre än vanligt med mycket finnar
 • Konstant ont i huvudet
 • Ofta förstoppad
 • Samlar på dig mer fett än du vanligtvis gör och ofta runt magen
Detox genom fötterna

Detoxplåster är en japansk uppfinning som har tagit världen med storm. Dessa plåster har använts i Japan i århundraden och är baserade på zonterapi. Inom zonterapin tror man att man kan stimulera specifika områden på fötterna för att förhöja hela kroppens hälsotillstånd. De innovativa plåstren innehåller bland annat bambuvinäger och aktiva ingredienser som hjälper till att rena kroppen genom dina fötter. Det rekommenderas att man använder dessa plåster när man upplever att man är stressad eller behöver lite extra energi. Många upplever att de är betydligt mer utvilade och fulla av energi efter en behandling med detox-plåster.

På ett använt detoxplåster kan du se mörka fläckar

Det mörka är avfallet som din kropp har utsöndrat under natten. Av denna anledning ska ditt detoxplåster endast användas en behandling. Om du upprepar behandlingen flera dagar i rad kommer du att uppleva hur de mörka fläckarna på plåstren blir allt mindre synliga. Vilket beror på att det finns färre och färre gifter att extrahera allt eftersom du använder plåstren. Jag körde på en kur på fem dagar.

Efter första natten var plåstren helt svarta och doftade äckligare än en GUD vet vad. Typ som en fiskaffär eller gamla sopor med gårdagens räkskal. Först efter tredje dagen började plåstren bli mindre mörka och jag började bli piggare och fick lite mera energi.

Efter femte natten med foot detox.

Det finns flera fördelar med att använda detox fotplåster såsom ökad energi, stabiliserat blodtryck, stärkt immunförsvar, minskning av vätskeretention, lindring av allergisymptom samt ledvärk ska minska.

8 thoughts on “Förbättra din hälsa med detoxplåster

Add yours

 1. Vad spännande med detoxplåster!
  Gjorde ett speciellt fotbad en gång på spa som skulle dra ut gifterna i kroppen och det vattnet blev inte alls trevligt kan jag säga 😓
  Vad smidigt att göra det hemma med plåster på fötterna.

 2. Men oj vad spännande detta låter! Jag vill gärna höra mer när det gått några dagar, om hur du upplever det. Det känns ju helt galet att plåstren blir helt svarta!!! Jag vill också prova!

 3. Intressant det låter!
  Har sett detta, men aldrig kommit mig för med att testa. Ska bli kul att se hur det blir även framöver.
  Galet att det blir svart och kan tänka mig att det är lite skrämmande att se det. Vågar nästan inte testa 🙂

 4. Wow detta hade jag aldrig hört talas om innan, visste inte ens att det fanns. Men kul att det fungerade och att du känner dig piggare 🙂

 5. Det där såg riktigt äckligt ut måste jag säga. Finns det så mycket skit i våra kroppar??? Men du märkte resultat efteråt?

 6. Hört första gången år 2012 om detox fotplåster , provade 5 dagar i rad , ärligt talat det är verkligen som en mirakel , man känner sig efter varje användning piggare och piggare , sen des använder jag detox fotplåster , rekommenderar starkt 🙂

Kommentera

Up ↑

%d