Visa mina nya naglar

Hej

Kikade ni på Mello ikväll? Jisses så bra både Tusse och Charlotte var. Jag tror minsann att de kommer vara etta och två i årets stora final.  Måste jag välja mellan dem vinner nog Tusse fast jag är ett riktigt fans av Perreli och alltid varit. Hur som helst så måste jag byta ämne nu. Jag skulle nämligen visa mina nya naglar för er. Som alltid är jag lika nöjd som alltid. I morse fick jag feeling igen och scrollade och hittade nya ideér till vårens kommande naglar på mig. Några åt det lite mera crazy hållet och andra snällare som jag brukar kalla enfärgade.

Visa mina nya naglar

Denna gången ville jag ha mina naglar mjukare i en dov bakgrundsfärg men samtidigt att det skulle hända något på den som inte stack ut för mycket. Samtidigt så ville jag inte alls att det bara skulle vara lite fransk eller glitter på dem. Med den utgångspunkten lyckades Malin och jag få fram dessa superfina nails till mig igår.

Eftersom jag ville ha dessa sneda linjer behövde formen vara lite rakare längst fram för att framhäva designen mera. Vi får väl se om några veckor vad jag kommer att tycka om nya formen. Hur som helst är skulle det kännas konstigt så är det inte långt tills nästa gång det är dags för nya naglar igen. Veckorna och dagarna bara rusar förbi tycker jag.

13 thoughts on “Visa mina nya naglar

Add yours

 1. Naglarna var riktigt fräcka, tycker dom sticker ut. 😋 Roligt att variera och göra olika varje gång. Jag brukade göra naglar förr men det var längesen 😊

 2. Riktigt snygg design! Hur hittar du alla inspiration?
  Tycker att gårdagens deltävling innehåll riktigt många ok låtar. Gillar Charlotte och är glad att hon hade en bra låt. Tusse tror jag också kan gå långt, det känns som en låt som ligger lite mer i tiden.

 3. Gudars vad snygga!! Jag avundas dig att du kan Ha så långa, jag blir galen. Jag älskar när du visar dina naglar och sist jag var tog jag militärgröna som du gjort.
  Jag håller med dig gällande Tusse och Perrelli! Proffs.

 4. Här har vi nog inte sett en enda ”mello” på minst 15-20 år… inte sedan barnen var små 😉
  Man blir glad av att se på dina naglar! Men jag begriper verkligen inte hur man kan använda händerna med så långa naglar…??? haha 🙂 😉
  Ha en ny fin vecka!
  /Maria

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: