Hängde i Tyresö centrum idag

Halloj

Det var verkligen länge sedan som jag sov så uselt som jag gjorde i natt. Jag vaknade till av och till hela natten och redan klockan 05:30 var jag klar vaken. Detta måste helt klart bero på att jag i natt gjorde fot detox med detox plåster under fötterna. Tänker att jag berättar mera om fot detox i ett annat inlägg när jag kommit lite längre i denna kuren. Hängde i Tyresö centrum idag. Nya naglar stod på min lista idag och så skulle jag fixa en namnsdagspresent till Tilda. Hon har nämligen Ella namnsdag idag.

Hängde i Tyresö centrum idag

I Tyresö hade jag fyra grejer att göra fixa naglarna, köpa present till Tilda, fixa fredagspresent till mig själv och bjuda lilla mig på en fredagsfika. Så det gällde att vara effektiv när jag hade ungefär 50 minuter på mig innan jag skulle vara hos Malin. Efter mycket om och men och utan ledtrådar om vad som skulle kunna stå på önskelistan var det inte så lätt att hitta något riktigt bra. Till slut blev det en ny pyjamas eller sovplagg säger man nog när det är shorts och ett linne. Jag tyckte att färgen var superfin på setet.

Tyresös roligaste butik – Tyr Hem & Kök

Tyresö är kanske inte världens roligaste centrum men de har en del guldkorn. Självklart Miss Elegance Sthlm, Malins salong där jag gör mina naglar och gjort i många år nu. Därefter kom på första plats när det kommer till roligaste butik Tyr Hem & Kök. De är en inredningsbutik med flera roliga märken som etablerat  sig redan 1972. Nästan lika gammal som jag alltså och då har man funnits länge kan jag lova. Hur som helst så brukar det bli fredagspresent från dem när jag är i krokarna en fredag. Denna ljuslyktan har jag suktat efter flera gånger nu så nästa gång får jag allt ta att slå till på den.

Idag köpte jag en skumpump som förvandlar vanlig handtvål till handskum. Vilket ska göra att tvålen sparar på tvålen och är skonsam mot vår miljö. Skumpumpen ska minska på tvålkonsumtionen med cirka 80%. Allt som är bra för vår miljö gillar vi ju alla. Plus att det är så mycket charmigare att tvätta händerna med skum istället för vanlig handtvål. Nu återstår bara att se om den kommer funka som den ska. På baksidan av lappen står hur man ska göra för att få till skum av tvålen.

Fredagsfikade två gånger om idag

När jag var iväg och rusade runt för att hinna med allt hade jag till sist 25 minuter på mig att fredagsfika. Bättre liten stund än ingen alls så måste det ju bara vara. Det blev en cappucino och en yoghurt med blåbär och granola. Det var skönt att ta en kaffe och andas liten stund innan det var dags för naglarna. Efter middagen blev det namnsdagtårta för vårt namnsdagbsarn.

Fredagsfokus med nya fina naglar

Jag hittade en ursprungsidé medan jag satt och fikade idag. I sista stund kanske men jag har blivit lite dålig på att ha en nagelplan i god tid innan jag ska till Malin. Det är alltid lika trevligt att komma till Malin. Nya naglarna blev lite annorlunda och fina som alltid. Lite kul att jag redan idag bestämt mig för vilket håll nästa naglarna ska ska gå åt. Naglarna får ni se imorgon när de blir fotade i dagsljus.

9 thoughts on “Hängde i Tyresö centrum idag

Add yours

  1. Vilken härlig och produktiv dag du har haft, det är så skönt när man får vara produktiv. Pyjamasen eller settet var ju väldigt fin, tycker om färgen. 🙂

  2. Härligt med en sådan dag ❤ Jag var också i Tyresö Centrum idag, men det blev en kortas då dottern bara skulle dit och fixa en grej.
    Längesedan jag var där nu 😀

  3. Så härlig fredag du haft.. Mm, måste besöka Stockholm igen snart känner jag, så många ställen där som jag saknar, tror att det får bli semestertripp ditt i sommar, har inte varit där på nästan två år vilket känns helt sjukt länge för förrut var vi där minst 1 gång i månaden.. härligt med fix av naglarna..

  4. Jag älskar dina fredagar och varje gång jag läser det önskar jag att jag var mrd dig. Innan var jag alltid ledig på fredagar men fått tulla på det under corona krisen. Igår när jag pratade med min KBT tjej så sa jag högt att jag ska ta tillbaka min fredag då den betyder så mkt för mig.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: