Tips för din flytt

” Inlägget är i annonssamarbete med Grabbarna Flytt ”

Hej

Har ni tänkt på att ofta när man ska flytta så blir det oftast så enormt mycket i sista stund som ska fixas? Ofta kanske man vill dra ut på att packa ner sina prylar för att inte bo uppställt som i ett lager. Men genom att planera och ta hjälp av en flyttfirma kan man spara både tid och framför allt minska på stressen som oftast hopar sig när datumet för flytten närmar sig. Grabbarna Flytt är flyttfirman som hjälper till med det mesta vad gäller flytt. Plus att de ger en hel del bra tips för din flytt. Vem behöver inte lite tips och hjälp när det kommer till att flytta? Säkert så behöver vi alla lite tips för att göra den stora dagen så smidig det bara går.

Tips för din flytt

Många gånger kan man börja packa ner en del saker långt tidigare än vad man kanske tror. Första tipset som Grabbarna Flytt tipsar om är att börja i god tid. Jag tänker framför allt på att det är enkelt att packa ner förråd och garage. För där brukar man ju förvara saker som man inte använder dagligen.

En sak som är bra med att flytta är att man ofta går igenom hushållet och alla sina prylar. Där och då är det smart att sortera, återvinna och kasta bort saker som är trasiga eller sådant som man helt enkelt inte kommer använda längre. Har man möjlighet så är det ett bra tillfälle att köra på en garageloppis. Har man personligen inte möjlighet att åka till  återvinningsstationen hjälper gärna Grabbarna Flytt till att sopsortera och köra en runda till återvinningen.

Märk era flyttkartonger allt för att undvika kaos och hamna i situationer där man inte hittar något man behöver där och då. Hitta gärna på ett bra system med kanske färgkoder eller rumsnoteringar för att försöka få kartongerna i rätt rum. Ofta är det de små sakerna och en bra planering som gör att flytten går lite smidigare.

Varför ska man välja Grabbarna Flytt?

Självklart för att de hjälper er med alla moment som uppstår då ni ska flytta. Företaget har sammanlagt  ett gäng på 60 grabbar och verksamheten fortsätter att växa. Idag är de etablerade i både Stockholm och Helsingfors. När man flyttar vi i alla fall jag att företaget ska kunna förmedla de flesta tjänster vad gäller flytten. Så som hjälp att packa, bära, gärna flyttstäda både nya och gamla bostaden och magasinera det som jag gärna vill spara men inte får plats med i förråd.

Mitt tips blir – Anlita flytthjälp av en flyttfirma

KRAM

 

8 thoughts on “Tips för din flytt

Add yours

  1. Tänker ännu med fasa på den flytten vi gjorde för snart tre år sedan. Jag var höggravid i 8 månaden med en son på 17 månader hemma. Maken hade flyttat i förtid till staden vi var på väg till pga nytt arbete. Det var 10 mil bort. Jag fick i princip sköta allt packande och fixande själv och hela flyttlasset skulle tas på en gång. Aldrig mer säger jag

  2. Dottern tog både flytt och städfirma då hon flyttade. Så smidigt, och kostnaden blev inte så hög som hon trodde. Då talar vi om en ensamstående mamma inom vården. Om jag flyttar igen blir det flyttfirma för mig med, Aldrig mer bära och slita.

  3. HAr en kompis som ska flytta om 3 månader och hon är så vansinnigt störande välorganiserad så hon har redan börjat rensa och gå igenom vad hon ska packa och vad hon ska göra sig av med….En dröm för flyttfirman – jag hade varit en mardröm 🙂

  4. Ja varför väntar man alltid tills sista minuten i princip. Bra tips. Jag har aldrig vågat använda flyttfirma, är rädd för att saker ska gå i sönder 😳

  5. Bra tips jag brukar få hjälp utav föräldrarna så slipper det kosta massa men ju mer äldre de blir så får msn kanske ta flytthjälp senare

  6. Härligt tips! Inom kort kommer jag och min man att göra en ytterligare flytt, dock från en stad till en annan, vilket jag har svårt att sådana här företag gärna finansierar hehe. Men annars hade det varit toppen! 😀
    När man flyttat en hel del sen 2017 (typ en gång per år) så börjar man märka att man blir bara duktigare och duktigare hehe 😉

Kommentera

Up ↑

%d