Jag vill till Ishotellet i Jukkasjärvi

” Inlägget är i annonssamarbete med Payup.se”

Hej

Ni som följer mig känner säkert redan till att jag gillar snö och vinter. Jag har alltid varit en person som älskar att vara utomhus i de flesta miljöer och väder. För att inte vara långrandig så vill jag till Ishotellet i Jukkasjärvi. En av mina närmsta vänner och jag pratade ofta om att åka dit och åka släde och sova i iglos. Så blev det inte för min del. Vännen däremot förlovade sig på ishotellet för många år sedan nu. Men min dröm om att åka sova i ett hotell av is består.

Jag vill till Ishotellet i Jukkasjärvi

Snart måste jag nog göra slag i saken och åka upp till Ishotellet. Grejen är ju den att det är så många saker som jag drömmer om och vill förverkliga i livet. Tyvärr så saknar jag en kappsäck med guldpengar som Pippi har under sängen. Som det mesta i livet handlar det om att fatta rätt pengabeslut vilket Payup skulle kunna hjälpa mig med. Hur som helst så har min förmiddag än så länge handlat om att titta på bilder och drömma mig upp till alla is och spännande nya miljöer.

Bilden är lånad av Vildmarksgruvan.se
Vart vill ni resa till en dag som denna?

Ena stunden vill jag till som ni förstår till Ishotellet i Jukkasjärvi andra till Sälen och åka skidor. För att i nästa stund drömma mig bort till Bora Bora. Vilken himla tur att jag fortfarande är nyfiken och vill uppleva nya ställen och saker. Jag måste helt klart lägga ner flera guldpengar i min spargris.

Kram Kram

Kommentera

Up ↑

%d