Nytta med nöje i solskenet

Hej

I natt sov jag oroligt. Varför vet jag faktiskt inte men jag vakande till flera gånger om av någon okänd anledning. I förmiddags gav jag mig ut på en promis i skogen runt två av tre sjöar. Jag skulle kunna säga att jag förenade nytta med nöje i solskenet. För det var precis vad jag gjorde. Solen strålade och det var upptrampade stigar runt sjöarna så jag slapp halka runt och åka på rumpa bitvis som förra gången jag var ute på tur.

Nytta med nöje i solskenet

Att vara ute i skogen och promenera samtidigt som jag har möte i lurarna har nästan blivit min melodi tror jag. Det är så himla skönt att prata ostört och röra på sig samtidigt är avkopplande på ett bra sätt. Hux flux när man kommer hem så ser man att det är många steg som trillat in på stegräknaren och det säger inte jag nej till. Idag skrapade jag ihop nästan milen igen av att bara gå och gå.

Båda lika fina – jag kan inte välja

Brukar ni fira Happy Valentin eller Alla hjärtans dag? Förr firade jag mera kan jag säga. Jag som verkligen älskar att köpa presenter och säkert skulle kvala in som personlig shoppare åt folk gillar att klura ut bra presenter. Tildas present är redan klar medan de andras är kvar men som Sickan säger jag har en plan.

Däremot så har jag de senaste åren börjat med att även köpa en present till mig själv dagen till ära. I fjol fick jag ett skal till mobilen från promenera samtidigt som jag har möte i lurarna.  Jag såg att det skalet även ingår i årets kollektion. Hur som helst är jag så himla sugen på att klicka hem ett av de andra. Egentligen skulle jag vilja ha dem båda men man måste ju välja, kanske. Valentine’s Collection hos Ideal of Sweden har så fina mobilskal. Grejen är den att jag inte kan välja för de är lika fina båda två tycker jag. Vill ni vara med och råda mig? Rött eller rosa?

 

 

12 thoughts on “Nytta med nöje i solskenet

Add yours

 1. Att ha möten på det sättet hade ju varit perfekt. Gillar också att shoppa presenter. Gjorde det idag till kollega som ska sluta.

 2. Personligen hade jag valt den röda, rosa är inte riktigt min färg😊
  Vi firar inte alla hjärtans dag så mycket, vi försöker hitta på något men det brukar inte vara några presenter inbladade

  1. Perfekt sätt att klara av både nytta och nöje. Härligt att komma ut i naturen nu när solen tittar fram.

   Jag som älskar rosa hade valt det rosa skalet 😉

 3. Jag själv hade valt det röda men håller med dig båda är verkligen fina. Härligt med en lång promenad nu när det är så fint ute bland snön 🙂

 4. Alltid roligt att shoppa presenter, och till alla hjärtans dag är det ju mysigt..härligt också att vara ute på promenad nu..det är mysigt med all snö

 5. Till Valentinpresent tycker jag absolut det röda skalet. Vi brukar inte fira direkt – men det blir kanske någon liten chokladros eller något till maken – kanske någon god middag – vi får se. Perfekt att kunna promenera och ha möten samtidigt – det skulle jag gärna ha också – men jag måste ju anteckna allt som sägs och det blir lite svårt.

 6. Tycker det är kul att få ge bort nått extra fint på alla hjärtans dag faktiskt nått som det finns tanke bakom 🙂 härligt att ta en promenad när man inte sovit så bra

 7. Usch tråkigt när man sover dåligt el när man vaknar upp flera gånger o inte får ordentlig sömn

Kommentera

Up ↑

%d