Bara vara min egen boss

Halloj

Just nu sitter jag med en kopp kaffe uppkrupen i mitt favorithörn hemma i stora soffan. Helgen har bara swischat fram denna gången. Men jag är nöjd med innehållet så klaga det kan jag inte göra. I eftermiddags blev jag tillfrågad om att bli premiumbloggare på en större portal. Det var ju superkul såklart men tål att tänkas på. Jag mår ganska bra av att bara vara min egen boss. Annars så rullar livet vidare.

Bara vara min egen boss

Att bara vara min alldeles egna boss är lite det som är mitt nya motto med Kamilla 2.0 tänket. Så att bli en del av något annat måste jag ta en funderare på även om det såklart är en stor ära att bara bli tillfrågad. Nog om det nu annars bli detta för långrandigt och det är inte min melodi alls.

Söndagsfika med stor och liten

Jag min nöt hade kryssat i att jag skulle hämta ett paket på Åhlens i Farsta. Varför har jag inte en susning om alls. Så det var bara att pallra sig iväg till Farsta och hämta paketet. Som tur var fick jag med mig både stor och liten. Efter att vi gått runt en stund och fixat det vi skulle stannade vi till på en söndagsfika. Wille och jag delade på en cheescake med caramell vilken inte var en höjdare enligt oss. Men precis som alltid är kaffet i toppklass.

Drick kaffe non-stop. Espresso House har startat en månadsprenumation på kaffe. Prenumerera och drick bryggkaffe non-stop i en hel månad. Det är ju helt klart en toppen tjänst för bara 149kr/månad. Tänker på alla som är på språng och går eller åker kommunalt till sina arbeten för dem borde detta bli klick och registrering på momangen.

Igår lät jag mig bli stucken igen

Exakt, igår var det återigen dags för mig att lägga mig på britsen och låta mig bli stucken frivilligt flera gånger om till och med. Med andra ord gjorde jag botox igår igen. Senast jag gjorde det var i början av maj. Lite kul var det faktiskt att jag fortfarande hade effekt kvar på den jag gjorde då efter alla månader och en hel sommar när jag borde kisat om jag varit utan botoxen.

Jag brukar få frågan om det inte gör ont. Jo det känns som ilskna små myggbett skulle jag säga. Men det släpper så fort sprutan är ute och det är överkommet helt klart för att slippa huvudvärken och att dessutom se lite piggare ut.

Mello, Beck och ännu en lång promis

Lördagen blev inte bara botox utan även en lång runda i skogen efter att jag lämnat dottern på förmiddagsträningen. Väl hemma igen efter botoxen blev det en tupplur och en massa häng i soffan med både mello, nya Beck filmen och ännu en film.

Vad tyckte ni om mellolåtarna? Jag hejade friskt på Arvingarna och Jessica var lika proffsig som alltid men tyvärr så var nog låten för svag i år. Dannys låt tyckte jag inte heller var i Danny klass om man kan säga så. Han brukar göra musik som gör ordentliga avtryck vilket jag inte alls tyckte att årets låt gjorde.

 

 

14 thoughts on “Bara vara min egen boss

Add yours

 1. Vilken ära att bli tillfrågad att vara premiumbloggare, men förstår att du tycker det är skönt att vara din egen chef!
  Jag tittade inte på mello så jag ingen rätt att uttala mig om låtarna känner jag

 2. Vilken ära att bli tillfrågad om att vara premiumbloggare. Du förtjänar verkligen det.
  Alltid bra att fundera så att det känns rätt och blir det bästa för dig ❤
  Låter som ni haft en mysig helg och kaffe på Espresso House tackar man inte nej till.

 3. Det är en ära att bli tillfrågad, men jag tacka alltid nej. Jag vill kunna styra samarbeten och annonser själv, det kan man oftast inte på en portal. Å det där med att bli stucken, jag gjorde det för några år sedan som en undersökning till en artikel och jösses va obehagligt det var. Det kändes kanske inte så illa, men det lät ju för jäkligt! Jag skulle ta bort surmunnen och injecera mungiporna… vet du hur mycket muskler och senor det finns där 😛

 4. Vad roligt vännen, det är du värd. Hör av dig om du vill bolla lite tankar. Jag måste besöka min fillers tjej, det var alldeles för längesedan!!!

 5. Tänk, jag kommer aldrig förstå det där med kaffehajpen – eller beroendet, verkar vara ett bekymmer att inte kunna vakna utan kaffe….men men det där var ett bra erbjudande för alla kaffeälskare.

  Ibland händer det att jag glömmer välja vart paketet ska skickas och då blir det längre turer ibland, kan vara irriterande men du gjorde ju det bästa av det.

 6. Men så kul att få den frågan om att vara premiumbloggare 🙂 var stolt över det. Tycker den kakan är god i en väldigt liten mängd. För söt annars. Tyckte att de stora på mellon inte riktigt höll måttet om jag ska vara ärlig, men vi får se hur långt det går.

 7. Va mycket du gjorde under helgen 🙂 jag själv tig det bara lugnt 🙂 maten ser god ut 🙂

 8. Mysigt med söndagsfika. Ja tyckte nog alla låtar var lite svag i lördags, förutom lilla systers låt den tyckte jag var riktigt bra. ☺️

 9. Grattis till ditt fina erbjudande – vilken bekräftelse! Förstår på ett sätt om du tvekar, men det beror ju på hur avtalet ser ut, det kanske kunde vara kul att testa för en period?
  Dricker inte kaffe, men kan nästan bli lite avis på att det låter gott när vissa, som du skriver eller pratar om det 🙂

Kommentera

Up ↑

%d