Princess Ritual på Sparadiset

Hej

Oh Friday let me hug you. Min fredag än så länge har varit 10 utav 10. Tipp topp med andra ord. Jag åkte in till stan idag igen för att gå på SPA och göra alla de behandlingarna som jag skulle gjort på min födelsedag. Princess Ritual på Sparadiset visst låter det lyxigt. Det kan jag lova att det var också. I Stockholm strålade solen och bjöd på bästa vintervädret.

Princess Ritual på Sparadiset

Dagen började jag med att äta frukost inne på Teatern inne i Ringen med två fina vänner. Så denna fredagen bytte jag fredagsfika mot fredagfrukost. Same same but different. Att mysa med fina vänner var något som jag behövde. Att bara få snick snacka om både det ena och andra är bara bäst ibland. Håller ni inte med om att tjejsnack är guld värt?

Till frukost åt jag en riktigt god smoohie och en mumsig macka. Nyttigt värre skulle man kunna säga men ibland är det precis vad man behöver, eller vad jag behövde kanske är bättre att säga.

Kände mig som en prinsessa på Sparadiset

Jag har varit i kontakt och även besökt Sparadiset tidigare så deras koncept var inte en nyhet för mig. Skillnaden var att idag var jag nog ensam när jag kom vilket var så skönt. Sparadiset har anläggningar både i Stockholm och förr även nere i Malmö. Första gången jag stötte på dem var just nere i Malmö på ett event som jag var inbjuden till.

Prinsessa ritualen innehöll en heltäckande behandling från topp till tå med aromafotbad, helkroppsmassage och ansiktsbehandling. Bara för att fick jag även krypa ner i bubbelbadet en stund vilket var extra lyx. Behandlingen började med ett aromafotbad och välgörande fotskrubb. Därefter fick jag en djupgående helkroppsmassage innan ansiktet fick ett lyft i Baby Mermaid Facial. När fötterna fick sin tid satt jag och drack gott vitt the och andades livet. Fokus på mig bara mig fredagsfokus på allra bästa sätt.

Miljön på Sparadisets anläggningar är verkligen helt magiska och unika. Ingen anläggning är den andra lik samtidigt som det märks att de alla hänger samman om ni förstår vad jag menar. De erbjuder djupgående massage i kombination med unika spabehandlingar och exotiska spa-avdelningar i en inspirerande miljö. Me Like på dem helt klart!!!

Jag bara älskar det marockanska golvet på Sparadiset. Så himla vackert.

Balsam från Body shop i fredagspresent

Det blev lite snabba puckar på att köpa fredagspresent till mig idag. Men nytt balsam som både jag och dottern trivs med funkade bra som veckans present. Jag blev glad och nöjd och det är ju huvudsaken.

 

 

 

9 thoughts on “Princess Ritual på Sparadiset

Add yours

  1. Wow, de behandlingarna skulle jag inte tacka nej till! Såå skönt att bara få en helkroppsmassage…. Ansiktsbehandling är jag lite dålig på att unna mig själv så det skulle också vara väldigt skönt! Förstår att du är nöjd med din fredag!

  2. Vilken lyx säger jag bara. I mars ska jag och min man åka på SPA i två nätter. Längtar så mycket, men i februari ska jag och barnbarnet på SPA ett par timmar. Öppnar upp för barn på sportlovet. Ska bli så mysigt,

  3. Wow, du har verkligen haft en underbar fredag, måste erkänna att jag drabbades lite av dödssynden avundsjuka – det är så länge sedan jag fick krypa ner i ett lyxigt bad och min kropp skriker efter just det….hoppas fredagskvällen förflöt lika bra och att flowet följer med över så här till lördagen.

  4. Åh Det där såg ju helt underbart ut 🙂 vilken lyx det:) kul o få göra behandlingar 🙂

Kommentera

Up ↑

%d