Soul Therapy ska jag testa på

Hej Hej alla fina!!!

Hur mår ni där ute? Jag mår bra, kanske lite seg i kroppen efter alla steg igår och skottandet. Här i Stockholmsområdet fick vi helt galet mycket snö på en och samma dag. Efter dagens måsten har jag mest tagit det lugnt och latat mig. Jag kände att det var jag både värd och att jag troligtvis behöver det för kommande dagar ned både det ena och andra på min lista. Soul Therapy ska jag testa på. Imorgon ska jag in till stan och gå på en tre timmar lång session med soul therapy. Jag är galet peppad på det faktiskt. Någon som varit på det och kan berätta lite för mig?

Soul Therapy ska jag testa på

En av mina vänner var igår på samma grej men hon är tyst och tänker inget säga förrän vi ska ta en fika imorgon när jag är klar. Typiskt henne: Men man ska tydligen ha ett öppet sinne och inte börja koppla tankar i sådana banor innan. Vad det nu kan betyda. Hur som helst så är jag nästan lite bubblig av förväntan. Lovar att jag berättar mera om min upplevelse framöver.

Älska mig själv på ett nytt sätt

Höjdpunkterna ser helt underbara ut. Tänk er själva att börja förstå varför man fastnar i olika roller och mönster. Men framför allt kanske att lyssna inåt på vad själen vill säga till just mig. Min egna själ kanske viskar i mitt öra. Det får jag verkligen hoppas att den gör för jag vill veta, känna och uppleva nya Kamilla 2.0.

7 thoughts on “Soul Therapy ska jag testa på

Add yours

  1. Det låter underbart! Ser framemot att höra om det när du varit där.
    Jag tänker att det påminner lite om mindfulness och det är helt underbart när man väl börjar förstå det, underbart men svårt att leva efter innan man kommit in i det.
    Ha en riktigt mysig dag imorgon!

    1. Det låter riktigt spännande. Ser fram emot att läsa mer om det. Intressant med en omstart och att älska sig själv på ett nytt sätt låter riktigt spännande.

  2. Ja nu är det lite mkt för snö kan man ju tycka. Förstår att du va trött efter att ha skottat snö

Kommentera

Up ↑

%d