Födelsedag i coronakarantän

Halloj

Nu är klockan över midnatt och det är bara att inse att min födelsedag är över och jag nu gått med i klubben för oss lite äldre. Att min stora födelsedag skulle bli annorlunda och inte så som jag kanske tänkt mig stod klart redan vid årsskiftet då corona fortfarande styr hela vår värld. Men att de planer som jag tänkt utifrån corona safe också skulle spricka var jag inte inställd på. Men men nu är mina födelsedagsmys framflyttat till senare i veckan som tur är. Firade min födelsedag i corona karantän. Det är inte alla som får göra det som tur är.

Födelsedag i coronakarantän

Visst låter det kanon kul eller hur? Skämt och sidor så har jag flera roliga saker att se fram emot i slutet av veckan i stället. Ena sonen drabbades nämligen i förra veckan av corona. Jippi, eller inte alls såklart. Han mår relativt bra och har ingen feber men ont i halsen, lite hostig och känner lite som man gör när man har influensa. Plus att han har sämre lukt och smaksinne. Troligtvis har han blivit smittad på jobbet där det funnits både kollegor och chefer som varit sjuka i covid.

Tilda och jag fick våra testbesked idag efter att vi gjort hemmatest. Vi har inte blivit smittade av honom som skönt är. Att vi skulle vara smittade trodde vi inte heller för vi mår bra och känner inte av några symtom. Som tur är börjar vi få röra på oss imorgon igen vilket är skönt. Men visst är det allt lite tokigt när sonen får gå runt med mask hemma när han lämnar rummet och får sitta ensam vi bardisken när vi äter mat tillsammans. Nästan lite små tokigt men både han och vi var eller är duktiga med avstånd och allt det där. Men visst var det himla skönt att testat negativt.

Firade min födelsedag med snölek

Jag bara älskar snö så har det alltid varit. Idag blev det dubbla promisar och två skottningar för min del. Efter att jag på kvällen varit ute på runda nummer två och skottat för andra gången la jag mig i snön och vilade. Himmel vad det är jobbigt att skotta alltså. Bästa träningspasset hemmavid som dessutom är gratis. Vi har fått enorma mängder med snö idag. Säkert mellan 15 – 20 cm djupt. Jag blir som en barn igen när snön kommer och i dessa stora mängder.

Tack alla som gratulerat mig 

Det värmer mig i hjärtat att så många minns och tänker på mig. Jag har fått en bra slant till min nya kamera som jag önskat mig bra länge nu, bubbel, pengar och vackra blommor. Det som nu återstår är att gå på min SPA-dag, och gå till frisören. Soul therapy, vilket ska bli så himla spännande och att frivilligt lägga mig på britsen för att läkaren ska sticka mig med lite ny fräsch botox.

Från vackert stilla vinterväder till snöstorm

Idag snöade det stundtals så mycket att jag knappt bara såg snö framför näsan när jag var ute och gick. Till skillnad från igår då det var strålande blå himmel och solen sken. Det svänger så snabbt vilket är härligt.

7 thoughts on “Födelsedag i coronakarantän

Add yours

  1. Grattis i efterskott. Många som får ändra sina planer, och vissa svider mer än andra. Härligt att kunna vara ute iaf, och snart kanske vi kan börja leva som vanligt igen.

  2. Stort grattis i efterskott fina Kamilla! Det är verkligen konstiga tider, men man får göra det bästa man kan av situationen. Skönt att ni inte blivit smittade och hoppas att sonen kryar på sig snabbt! Kram

  3. grattis i efterskott, tur att sonen inte är så jättesjuk och att ni har sluppit undan att bli smittade, såg ut som du hade det ganska bra i all snö ändå men trist att behöva skjuta upp födelsedagsfiandet

  4. Grattis i efterskott Kamilla, ja vi börjar komma till åren 😉 tur att det kommit snö så vi får leka och vara lite galna och leka 😀
    Tänker att det får bli fest till sommaren kanske, vi håller tummarna för det ❤️
    Kram till dig och så skålar vi champagne 🥂

Kommentera

Up ↑

%d