Uppdatering utav Kamilla 2.0

Hej

Planen var att vara tillbaka glad och med ett engagemang för att blogga redan igår. Så blev inte fallet. Däremot så har jag stora planer för både Kamillas Kamera och Kamilla själv. I samband med min födelsedag nästa vecka blir det en uppdatering utav Kamilla 2.0 kan man säga. Men där är jag inte ännu så då får jag börja ta mig tillbaka så som det känns okej liksom.

Uppdatering utav Kamilla 2.0

Jag tänker egentligen inte säga så mycket mer än att en uppdatering är på g av mig. Från och med min dag nästa vecka börjar Kamilla 2.0 som sagt. Det känns som jag talar i gåtor med allt men så får det vara. Känner mig lite som Ica Stig som även han ska uppdatera sig nu eller han kanske redan har gjort det.

Verkar som hela landet haft ljuvligt vinterväder idag

Det var nästan magi längs sjöarna idag när jag gick runt i alla fall två av dem. Solen strålade från en klarblå himmel och det var så ljust att det nästan stack lite i ögonen. Solbrillor hade inte alls varit tokigt idag.

Vita tulpaner är vackrast men så fel ibland

Oftast när jag köper tulpaner vilket blir ganska ofta denna årstiden blir det de vita. Röda tulpaner ska det vara till jul tycker jag. Vita är vackrast så bara är det men när man som jag ofta sparar de vissna bladen från dem är vita bara helt fel. Jag brukar nämligen använda den i islyktor och i dem syns de knappt.

Suck jag ska verkligen ta mig en funderare på att blanda in några tulpaner med färg  i buketten. Då skulle jag kunna använda dem i mina lyktor så de får färg och lite kraft. Sist jag skapade lyktor fanns det bara vissna vitatulpaner att använda mig av. Vilket slutade med att jag skivade ner rödlök för att få in lite färg och liv i islyktan. Brukar ni göra islyktor eller skulpturer av is?

IMG_8187
En lykta från tidigare år med rosor.

Folkparksslingan är faktiskt ganska fin i mörkret

Förr eller först har jag alltid tyckt att färgade lampor utomhus har symboliserat Folkparker och lamporna runt dansbanan. R och W tänker och tycker tvärtom så i år har vi färgade lampor både fram och bak på huset. Vad då man kan väl ändra sig när det blev vinter och lamporna fick briljera med sin kraft där de gör sig som bäst.

Kanske kan tyckas lite knasigt med nya sneakers på vintern

Nackdelen när det blir mycket hemma tid är att jag lusläser flera webbutiker på bra prylar och plagg. Igår fick jag hemkört nya sneakers. Det var en chansning men på Nike skor brukar jag alltid vara tvungen att ha 36,5. Tack tack för de passade perfekt och var precis så fina irl som de var på butikens bilder. De får väl kanske kallas för veckans fredagspresent om så vill för jag hoppade faktiskt över mina FFF också denna veckan. Nya Nike Air Max var en himla bra fredagspaket till mig.

Snart dags för att tänka på middag till gänget här hemma. Sedan blir de säsongsfinalen av Stjärnorna på Slottet idag med Charlotte som värd.

12 thoughts on “Uppdatering utav Kamilla 2.0

Add yours

 1. Är också nyfiken på vad du hittat på 🙂 Ser verkligen fram emot vad som händer. Bilderna är så fina. Har aldrig tänkt på det med färgade slingor, men självklart är det folkpark.

  1. Så härligt med snö ska bli kul att läsa vad du kommer med för spänanad inlägg♥️

 2. Ska bli spännande att höra sen vad du har på g. Det är verkligen ett sånt fint väder ute idag. Härligt med solen framme det mår man bra av. 🙂

 3. Hoppas du blir nöjd över din uppdatering av dig själv då, blir kul att följa. Fina bilder du tagit – snö är underbart vackert när det bara får ligga…nej har aldrig gjort isskulpturer bara snölyktor.

 4. Köpte själv ett par speakers förra veckan. Ett par blå Adidas som var så sköna. Har redN haft den på en dag till jobbet när det var plusgrader. Kanske lite för kalla ändå.

  Ta hand om dig!
  Kram Kajsa

 5. Så spännande att se vad som händer här sedan då!
  Jag har faktiskt aldrig gjort någon islykta… det kanske jag skulle testa?
  Tycker inte att det är fel att köpa sneakers nu, helt plötsligt slår vädret om och då är du redo!

 6. Det låter som en härlig framtid för din del. Det ska bli roligt att se hur du ska uppdateras vännen. Snygga skor, vad bra att dom passade!

 7. Så spännande! Ser framemot din födelsedag nu! 🙂
  Jag gillar brukar inte göra islyktor men det beror på att jag bor i Skåne där vi inte har minusgrader så ofta. Men visst en skål med vatten och blomblad skulle jag ju kunna ha på trappan. hahaha

 8. Ååå, så fina skor! Ljusslingor passar året om! Jag har två islyktor som står ute för frysning just precis nu, men utan dekoration – bara is.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: