Jag tar time out

Hej Hej

Nu var det allt några dagar sedan jag var här inne senast. Egentligen har jag inte särskilt stor lust att skriva idag heller. Men om man tar time out och leker med de stora drömmarna behöver jag kanske säga att. Jag tar time out några dagar till för att göra både mig själv och Kamillas Kamera rättvisa. Tänker att jag kommer tillbaka igen på fredag om jag peppat upp mig lite mera. Eller vem vet jag kanske får feeling innan dess då må det vara så.

Jag tar time out

Det var ju inte särskilt likt mig att bromsa bloggen så här länge. Jag som tycker om att både skriva och interagera med er alla. Det är sant jag gillar att skriva och det är en av alla de saker som jag gör mycket just nu. Vem vet en dag kanske jag vågar ge ut mina texter vilket det finns förlag som vill att jag gör. Men jag svarar mest att jag ska bara lite som Alfons. Helt enkelt är jag inte varken klar eller där ännu. Jag ska bara andas lite på livet ett par dagar till så kommer jag tillbaka.

Det svänger allt bra fort nu

I helgen rättare bestämt i lördags hade vi nästan vårväder här hemma. Solen strålade och det var barmark. Det var nästan så jag fick känslor av att våren var på g. Tji fick jag för igår kom vintern tillbaka med besked. Snöstorm och isgata. När jag var ute på min tur igår halkade jag runt och även omkull en gång. Snart är det nog dags för broddar faktiskt. Särskilt med tanke på att jag är ute och går nästan dagligen i alla möjliga väder.

Kissepaus på SurÅdeg

Igår när jag gav mig ut på min PW var jag lika duktig som alla dagar och gick på toa innan, precis som mamma lärt mig som liten. Men halvvägs blev jag så himla kissnödig så jag bara kände att jag får välja antingen går jag ner till närmsta ställe jag kan kissa eller får jag försöka gömma mig bakom en bil på ett företagsparkering och kissa.

Såklart valde jag att smita in på bageriet. Vilket var mysigt i snöstormen. Att komma in i värmen och värma sig med både kaffe och semla var så himla mysigt. Men skönast var helt klart att kissa.

Måste bara dela med mig av denna sanning innan jag säger Hej då för denna gången.

9 thoughts on “Jag tar time out

Add yours

  1. Att ta en paus kan vara väldigt skönt.
    Jag tog en paus i höstas för att livet kom i kapp mig, men jag hade inte räknat med att den skulle bli 4 mån.
    Ta den tid du behöver och ta hand om dig ❤ Ses snart igen

  2. Ibland behöver man hämta ny energi hoppas du snart är tillbaka! Men vila upp dig. Ja nu är vintern tillbaka igen fick också en liten chock i söndags när snön var här igen 🙂

  3. Ibland är det välbehövligt med en paus! Kissepaus eller bloggpaus 🙂
    Jag är såååå sugen på en semla så dina bilder gör det inte lätt för mig. Kanske imorgon… det blir kanske till att bjuda kollegorna på semlor imorgon…

  4. Ibland behöver man pausa lite. Vissa dagar har man heller inte så mycket att skriva om & då kan man lika gärna låta bli tills flödet kommer tillbaka. Ps blev sjukt sugen på semla nu. Älskar mysiga caféer 🤗. Kram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: