Cappucino och gröna naglar

Halloj

Jag har verkligen vänt om på dygnet. Får jag inte mina timmar sömn blir jag liksom inte människa dagen efter. Det spelar ingen roll hur många koppar kaffe jag bjuder mig på för hela jag strejkar känns det som. Cappucino och gröna naglar. Idag var det äntligen dags att åka och fixa nya naglar. Det var på tiden särskilt när jag fått skjuta upp min tid när det kom annat emellan.

Cappucino och gröna naglar

Tanken var att jag skulle haft betydligt mer tid på mig innan min nageltid var så jag skulle kunnat ätit frukost på SurÅdeg i Tyresö innan. Men jag är ju som sagt en tröttmössa på morgonkvisten och hann bara med en cappucino. Det var riktigt lugnt och skönt på bageriet idag och jag satt och mös med min kaffe. Gott och bra kaffe i trevliga miljöer är fasiken alltid en god idé. Håller ni inte med?

Äntligen blev det mina militärgröna moss naglar

Många gånger har jag lagt fram till Malin att jag vill köra på gröna mossiga militärnaglar men tvekat och vi tänkt om i sista stund. Idag fanns det inget annat val för mig. Nu skulle naglarna bli gröna. Enfärgade enkla gröna naglar var melodin och så blev de också. Jag är så galet nöjd med färgen måste jag bara säga. Inte för mörk inte för ljus och inte skrikig utan dov och mjuk.

Tack bästa Malin för både fin fina naglar och en bra pratstund i dag.

Nu väntar strax möte i telefon så jag får allt ta och säga – På återseende till er nu!!!

11 thoughts on “Cappucino och gröna naglar

Add yours

  1. Vilken supersnygg färg! Just nu är jag väldigt mycket inne på enfärgade och stilrena naglar så det är oftast vad jag kommer med när mina kunder ber mig om förslag. Snart får jag hem jättefina pasteller så då hoppas jag att det kommer lite vårinspiration på köpet 🙂

  2. Jättesnygg färg på naglarna och skönt och gott med fika, blir också sugen på att fixa naglar nu men får inte ha sådana på mitt jobb tyvärr..

  3. Supersnygga naglar 🙂 Sömnen är så otroligt viktig, känner igen det allt för väl. Är en sådan café människa och bara älskar att sitta där med en finkaffe

  4. Snyggt! Jag har vänt tillbaka dygnet nu och mår så mycket bättre. Nu är det senast 22 i säng som gäller, så väcker maken mej vid 7.45 och vi tar dagens första promenad nästan direkt. Så skönt att få ordning på dygnet!

  5. Riktigt snygg grön färg! Tyvärr har mitt nagelställe inga snygga gröna nyanser…
    Dricker inte kaffe, men det låter gott när vissa, tex du, pratar om det 🙂

  6. Skönt att komma iväg och få göra något sådant för sig själv, just naglar har jag bara fått fixat en gång och behöll dem på i typ 3 dagar innan jag tog bort dem. ytterst obehagligt var min känsla, vilket är synd eftersom det är så snyggt på andra. Det var fin färg du fick tycker jag. Kaffe dricker jag inte men det finns ju annat gott att ta till när man är på kafé

  7. Vilka supper snygga naglar du har som. Blev ju super fina härligt att gå ut och ta sej en fika

Kommentera

Up ↑

%d