Jag har tröttnat på detta nu

Hej

Fuck you Corona!!! Det är många gånger som jag både sett och hört fuck you om pandemi som vi lever i just nu och gjort väldigt länge. Många har tröttnat för länge sedan. Själv har jag tyckt att det funkat bra och varit lite mysigt att sakta in och ner. Men nu har även jag tröttnat på corona livet. Jag orkar snart inte med detta instängda tråkiga längre. Märker på mig själv att jag börjar deppa ihop mig. Måtte detta vara över snart för jag ruttnar snart. Har ni märkt att ni blivit deppigare eller tjurat ihop er på grund av pandemiläget?

Jag har tröttnat på detta nu

Att säga fuck you var inte riktigt så som jag brukar säga eller agera. Men jag tycker att Corona kan säga hejdå nu. Världen har lidit länge nog och på tok för många människor har fått sätta sina liv till. Så snälla snälla gå hem, försvinn eller bara stick och brinn. Vi alla längtar efter livet igen. Att få känna friheten och andas frisk luft och kunna flyga som fria fåglar lite hit och dit vart än vi vill önskar jag och världen nu.

När man tänker på hur tråkigt livet blivit kan jag bli lätt deprimerad faktiskt. De flesta dagarna ser lika ut som sin nästa och dagen före den. Inte undra på att vi tråkar ut när de allra flesta saknar ny input i sina liv. Fy vad jag gnäller –  jag vet att jag gör det men snart är mitt mått rågat på denna tristess.

Med kameran i min hand

Så jag gav mig ut på dagens runda med fotolek i tankarna. Ser ni vad jag ser det fick bli dagens fotomantra. Att försöka förmedla vad jag såg där och då så att känslan till betraktaren blir här och nu. Vi får väl se om ni hänger med i hur jag tänkte under dagens PW som det blev en rad fotostopp på.

Varmchoklad till mellis i snön

Jag började lyssna på en ny bok som fångade mig idag. Det var ett tag sedan jag lyssnade på någon som jag fastnade förr på detta sättet. Mycket oväntat men boken kom som nyhet idag och hade över 100 lyssnare samtidigt som mig idag. ”Till mina torskar” av Hanna Widerstedt, Hanna som gjorde sig känd som ett yrväder i Big Brother för många år sedan och hade en fejkrelation med Jockiboy på den tiden. Boken har hittills varit överraskande bra och berättarrösten är perfekt för att berätta Hannas story.

Väl hemma igen smet jag in en kortstund och fixade varmchoklad och mackor och åt mellis ute i snön. Det var så himla mysigt i snön.

10 thoughts on “Jag har tröttnat på detta nu

Add yours

 1. Jo visst kän er man lite fuck of till denna skit pandemi. Än har jag inte fått stor deppen. Får en dos av socialt liv på jobbet och har träffat några vänner där det känns säkert läge.
  Men visst är det jobbigt! Det ställer till så många problem och negativa vibbar.
  Jag försöker hålla humöret uppe i alla fall
  Kram Kajsa

  1. Är också så trött på pandemin nu! Vill att allt ska gå tillbaka till vanligt, men jag ska inte deppa ihop för det även om man gärna skulle vilja.
   Så mysigt med varm choklad och macka ute i snön ❄️

 2. Du är inte ensam om det. Helt seriöst. Jag hatar coronan. Min man fick dispens att gå till jobbet en dag i veckan för att få relation för huvudtaget ska hålla. Men i morgon.. första spruta. Lyckan är stor.

 3. Definitivt i början när jag ej hade jobb men nu jobbar jag och lever i princip som vanligt förutom att man inte träffar någon på fritiden, närmaste familj bara… 🙂 Men ja det är tråkigt att man ej kan göra något 😢

 4. Känner att jag vill beklaga mig men är inte rätt person att göra det. Det enda sätt jag drabbats på är mer ensamjobb, vilket inte stör mig och att jag inte kan gå på konserter, besöka dottern eller gå på marknader…men det är lite jämfört med vad andra fått utstå. Jag är inte en utstuderat social person som går på mycket fester eller så.

  Ja du var avis på min iphone, jag är avis på att ni har snö och iaf något vackert att se när ni kommer ut…här är det regn, dimma och grått. Man höjer knappt blicken när man går ut. Men då är det en ögonfröjd att se dina fina bilder.

Kommentera

Up ↑

%d