Tänker fira min stora dag

Hej

MONDAYMODE för hela slanten här hos mig. Kikar lite bara för att önska en fin start på veckan. Helgen försvann snabbare än tåget och jag hann inte med känns det som. Jag har inte haft varken någon lust eller ens något vettigt att förmedla här på bloggen därav fick Kamillas Kamera vila. Annars har jag börjat klura på hur jag vill och tänker fira min stora dag. För vems skull ska den firas och hur vill jag göra? Lite klokare har jag allt blivit men jag kan ju ångra mig flera gånger om innan dagen d är här.

Tänker fira min stora dag

Eftersom jag inte alls vill ha någon fest eller ens en stormiddag får man tänka utanför boxen. Nu förtiden funkar ju inte ens en varken fest eller stormiddag vilket jag faktiskt tycker är enormt skönt. Jag har aldrig haft svårt att stå inför folk och prata- Men att stå i fronten och bli uppmärksammad har aldrig varit min grej. Därför är det skönt att fylla år i pandemitiderna.

Ett slag var jag inne på att åka över till ön några dagar och göra Gotland i vinterskrud. Men det blev inte bra planering på den turen med båten över så den föll. Nu lutar det åt att ge mig själv egentidsdagar i stan med spabehandlingar, goda middagar och sova kvar i stan på hotell och dricka massor med bubbel. Jag klurar vidare men något Kamillamys får det allt bli för det är en dag i livet jag blir tant och det ska firar. Vad står på min önskelista? Egentid och presentkort så jag snart kan köpa mig en drömkamera.

Jag hann inte med känns det som

För första gången på bra länge blev mina FFF nästan inget av men det blev de visst. Jag fredagsfikade hemma  på mina hembakta bullar framför en film med datorn i knäet utan att fota. Fredagfokus blev att lyssna på poddar och strosa runt i favoritmjukisarna nästan hela dagen. I fredagspresent klickade jag hem lite småtjafs som alltid går åt men fredagspresenten fick bli en ny mössa. Många mössor har det blivit i år men väl hemma så föredrar jag två äldre i alla fall. De ska ju sitta skönt och vara gosiga också tycker jag. Tulpanensdag i fredagsmissade jag såklart inte. För är det något som faktiskt livar upp dagar på vintern som inte är 100 % jippi så är det väl tulpaner.

Han är allt lite läskig

Nu kommer jag säkert skrämma upp mig ännu mera för just denna mannen men han är lite läskig så bara är det. Det finns en man som jag ibland möter när jag är ute och går i skogen som jag reagerar på. Han beter sig lite konstigt på något sätt. Jag vet inte vad det riktigt är men han gör inte som alla andra gör man möter. Plus att han går ovanligt stannar, smiter in en snabbis i skogen för att sedan komma ut igen efter några sekunder. Han är liksom lite oberäknelig. I lördags mötte jag honom igen och han var precis som alltid. Himla tur att han gick före mig så jag hade koll på honom tills han smet av till utegrillen och slingorna.

Hur var det ens möjligt?

Hur var det ens möjligt att fastna med nageln mellan skenorna i hårspännet? Jag skulle hämta en nagelsax i den lilla korgen när även mina spännen ligger och stack bara ner handen och blev fast. Höjden av klumpighet  – ja verkligen. Efter en bra stund och mycket lirkande och lite tvång kom nageln eller fingret loss. Lite naggig i ena sidan men men den höll. Vilken himla tur att det äntligen är dags för nya nails igen på onsdag morgon. Nu längtar jag verkligen efter den stunden.

Allt och precis ingenting – Sånt är livet ibland

 

 

12 thoughts on “Tänker fira min stora dag

Add yours

 1. Men va? Fick du inte loss nageln? Aj!
  När är det DIN dag? Själv hoppas jag innerligt att allt är helt över så att jag kan få ha en fest i december 🙂

  1. Efter en bra stund kunde jag lirka och bända ut nageln. Men vilken grej att fastna så. På onsdag ska jag till nageltjejen igen. Jag får nog allt korta ner mina klor lite

 2. Åh jag tycker absolut att du ska köra på att unna dig saker på din dag och bara må bra! Är inte heller så förtjust i att så i rampljuset med fester och dylikt!
  Läskigt med mannen i spåret! Jag hade behövt hålla koll på honom hela tiden om det var jag som gick där 😅

 3. Röstar också att du satsar på dig själv. Vem vet när du för möjlighet till det nästa gång. Själv älskar jag kalas men har en bit kvar till ”tant”

 4. Skrattar gott. Tänk att fastna med nageln i ett hårspänne 🙂 Tur du kom loss. Hade nog också tyckt det var lite läskigt med mannen du beskriver. Är så lättskrämd

 5. Haha! Tänk om det varit min man på den bilden 😀
  Jag reser gärna bort på mina särskilda dagar, när jag fyllde 50 i januari förra året blev det Dominikanska. Vi hann hem bara några veckor innan världen stängde. Du kan fira med en promenad med mej, ute kan man ju ses 🙂

  1. Ja tänk om jag kunde rest långt bort till solen. Det hade ju varit drömmer. Men den tog corona bort direkt. Ja tänk om det varit din man men nu har jag ju sett lite av din man på bloggen. Så nej du kan vara lugn det är inte din älskling

 6. Egentid…..bara ordet känns som en dröm, något jag också önskar mig. Jag hoppas du finner ett bra sätt att fira din stora dag på och att du känner dig nöjd. Tyckte dina FFF blev perfekta den här gången, precis som det skulle passat mig.

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: