Eco Fashion by Wilma

Hej

Förr var jag helt tokig i skal till mobilen och köpte typ alla som jag gillade. Tills även jag insåg att det nästan blev ett onödigt samlande och sålde de med fina märken som var lite onödiga om man kan säga så. Nu har jag bättrat mig ordentligt och har kanske bara två som jag använder. Men när nu det ena spruckit lite så jag behöver vara extra försiktig när jag byter ska eller öppnar det. Tänkte jag slå till på minst två av de skal från Eco Fashion by Wilma som stod med på listan till tomten i julas. Jag fyller ju snart år och då kanske jag kan önska mig av mig själv nya skal.

Eco Fashion by Wilma

För några år sedan kom jag i kontakt med Eco Fashion by Wilma och deras miljövänliga skal för första gången. Wilma föddes av efter en önskan att kunna kombinera snygg design och samtidigt ta hand om vår värld och des miljö.

Uppskattningsvis 8 miljoner ton plast kommer ut i havet varje år. Tillsammans kan vi göra skillnad för förändring.  Eco Fashion by Wilma donerar 10kr per sålt skal till organisationer med en verklig önskan att lösa detta problem. Kan man annat än att bara älska tänket som de har och deras miljövänliga produkter? Att de sedan är snyggare än snyggast gör inte saken ett dugg sämre utan sätter dessa skal på första plats på alla plan.

Dagens Vill Ha…

Vår miljö försämras snabbare än snabbast och det behövs ingen Greta för att inse och förstå det. Om människor över hela världen ska må bra måste naturen bli friskare. Visst finns det många fina skal för under 100 lappen. Men genom att göra kloka miljö val i livet när vi köper lite dyrare och kanske ett Wilma skal bidrar vi till att bevara allas vår vackra värld. Vem vet ni kanske också hittar er några favoriter inne hos dem.

9 thoughts on “Eco Fashion by Wilma

Add yours

    1. Jag var med helt tokig i skal när jag var yngre men nu byter jag väldigt sällan 😊

  1. Bra idé! Mobilskal är det nog många som byter ganska ofta. Jag tillhör inte dem. Jag kanske köper ett eller max två till varje mobil jag haft. Klart du ska ge dig själv ett i födelsedagspresent!
    Känner igen det där med att köpa alla jag gillar… jag är lite så med mina klänningar… vill gärna ha en klänning i varje färg/mönster jag gillar haha… men det blir ganska dyrt och sen har jag jättesvårt at göra mig av med dem :/

    skönt att du sluppit fulsidorna hos mig. De allra flesta har INTE problemet tack och lov, och som sagt det beror nog då inte ens på min blogg utan det kan lika gärna vara läsarens dator… Jag har kontaktat Blogspot/Blogger (det gjorde jag direkt när jag hörde talas om detta första gången en gång i våras/vintras) men ingen återkoppling.

    Kram/Maria

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: