Från det ena till det andra

Hej Hej

Jag som hade bestämt mig igår kväll att gasa järnet in i nya nya fick allt tji. När klockan visade 05:30 i morse hade jag bara sovit knappt en timma. Runt 6 tiden somnade jag äntligen och sov till strax före 10. Fy fasiken så himla fel när det blir så. Men tankarna i skallen snurrade runt runt och jag såg både det ena och andra framför mig. När jag blir medial är det alltid omöjligt att bli trött och somna. Från det ena till det andra kan man säga att det var. Just därför blev denna måndag lite smått knasig. På tok för trött och allt tog bara emot till max.

Från det ena till det andra

Jag blev allt lite förundrad och samtidigt lite ledsen när jag var inne på Facebook i natt och såg att många andra också var det. Varför sover inte folk? Hör ni mina vänner vi måste verkligen ta tag i vår sömn om vi inte kan sova för det tar på kroppen att nattuggla fram tills morgontimmarna.

Lite nytta klarade jag av i alla fall. Plus att jag nästan tvingade mig ut på dagens PW. Det tog emot kan jag säga på alla plan idag. Men jag gjorde det i tysthet med värsta snöstormen. Lite skillnad mot nu när regnet öser ner. Satan i gatan vad livet kan svänga från det ena till det andra på bara några små ögonblick.

Bästa reklamen någonsin 

Reklam kan verkligen vara antingen eller. Skit rolig eller alldeles dödstrist. SBABs reklam filmer med både Björn Gustafsson, Eric Haag och Nour måste helt klart vara det bästa på bra länge. Boendeekonomi är jättekul måste ni bara kika på. Jag fick mig några riktigt goda och sköna skratt. Följ Björns boenderesa mot världens största digitala inflyttningsfest….

 

 

13 thoughts on “Från det ena till det andra

Add yours

 1. Usch dessa nätterna när man inte kan sova är inte roliga hoppas att du får sova i natt…Sov själv kass natten till idag…Vad duktig gjort att du tvinga dig ut på en promenad tros tröttheten…

 2. Sov också dåligt inatt. Fast först skyller jag på en snarkande make & sedan vaknade jag av ljud utifrån. Hoppas på en natt med bättre sömn, för både dig & mig!

  1. Värkar som att det är många som har svårt att sova jobbigt när man inte får tilräkligen med sömn då det kan förstöra hela ens dag♥️ hoppas du får sova gott i natt

 3. Men gud, jag låg också vaken i natt och jag kunde inte sova. Det kröp i hela kroppen 🙈
  Jag trodde jag druckit kaffe försent. Nu ligger jag på soffan och inser att det nog inte bli sömn inatt heller

 4. jag sov ganska bra inatt, men jobbigt när man inte gör det, ja, trist att det redan börjat töa..känns som att snön lika bra kan ligga kvar nu ett tag när den kommit

 5. Usch det är ju så jobbigt när man inte kan sova för att tankarna maler i huvudet. Jag brukar vara duktig när det kommer till sömnen speciellt om jag känner att jag fått något gjort under dagen, tycker det är lättare att somna då.

 6. Den här sömnen säger jag bara. Är jättetrött på kvällen, somnar väldigt lätt, men vaknar precis lika lätt. Vrider mig, tittar på klockan, somnar om, vaknar och vid 5 ger jag upp. Går runt i dvala. Kan det ha med det mediala att göra? Det kanske är något som händer i världen just nu.

 7. Det är verkligen inte kul när man inte kan somna. Känner verkligen igen det att bara ligga och fundera. Hoppas du sover bättre inatt 🙂

Kommentera

Up ↑

%d