Hållkäftenburgare med äpple karamelliserad lök

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Hej Vänner

Igår kände jag mig som en queen i köket. Min matlåda från Hello Fresh landade utanför dörren efter att jag varit på PW och hängt en stund ute på baksidan med en kopp kaffe. Alltså jag eller vi då har provat på de allra flesta matkassar och handlar ofta mat med hemleverans. Den kassen eller lådan måsta man säga, för Hello Fresh levererar i låda, är allra bäst utan tvekan. Middagen ikväll var amazing. En hållkäftenburgare med äpple karamelliserad lök och klyftpotatis stod på meny.

Hållkäftenburgare med äpple karamelliserad lök

Tänk att en låda med mat kan ge så mycket inspiration och lust till att laga ny och spännande mat. Det blev både en riktigt god pastarätt till lunch och äppelburgare till middag. Jag var taggad på smakkombinationen i burgaren medan familjen var tveksam till en början. Men kryss i taket vad den gick hem. En riktig hållkäftenburgare som Wille tyckte. Jag själv kan bara instämma i hans omdöme att denna borde lätt kunna kvala in på Brödernas meny.

Här hittar ni till HelloFresh och jag tror minsann att ni kan få en bra rabatt via min länk här.

Kan jag ställa upp med burgaren?

Tänk om jag skulle ställa upp med burgaren som en av alla månadsburgarna hos Brödernas om jag bara ändrar om något litet. Den fulingen skulle jag såklart inte våga ge mig på och så skulle jag inte platsa eftersom jag inte är någon kändis. Men om HelloFresh ställer upp med denna en månad skulle jag lätt komma förbi dem och mumsa burgare gärna med en god milkshake till. Jag ser faktiskt nu att september månad verkar var ledig – den tar jag eller HelloFresh med denna Hållkäftenburgaren – Check!!!

Månadens burgare hos Brödernas

Varje månad under hela 2021 kommer Brödernas i samarbete med olika profiler skänka 10kr till välgörenhet. Profilen tar fram sin egna burgare med dem på Brödernas och väljer vilken organisation pengarna skall skänkas till. Tillsammans  kommer de kunna skänka mycket pengar till tolv olika organisationer. Me like på sådana initiativ.

Imorgon blir det nytt spännande recept med kyckling. Dags att stänga mina blå nu för klockan är på tok för sent nu.

 

 

15 thoughts on “Hållkäftenburgare med äpple karamelliserad lök

Add yours

  1. Den burgaren såg ju galet god ut. Blev också nyfken på den kombinationen. Bara vattnar sig i munnen på mig

  2. Alltid roligt att testa olika matkassebolag och se vad de erbjuder tycker jag, man blir inspirerad att laga ny och mer avancerad mat hemma av dessa kassar då man verkligen ser vad en bra planering gör i köket..Det blir stor skillnad och mycket roligare att laga mat

  3. Burgare kan ju göras i oändligt mycket smaker. Vi har någon Burger restaurang som har 102 olika smakkombinationer. Dina Hållkäften låter riktigt goda.
    Själv är jag svag för syltade ingefära och wasabicreme
    Kram Kajsa

  4. Så spännande att få lite inspiration till nya recept. Det är så lätt att fastna i en cirkel av samma maträtter hela tiden. Här hemma har vi turen att ha en kock till syster som inspirerar och provlagar massor med mat till familjen 🙂

  5. Vad roligt att höra att den gick hem hos familjen trots att dom var skeptiska till en början….Jag är med sugen att testa olika mat kassar med tror vi inte kan få hemkörning måste kolla upp det…Ska bli spännande att få läsa om kycklingen längre fram

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: