Enjoy the moment

Foto: Copyright 2021. All rights reserved.

Halloj

Fånga ögonblicket, fånga dagen. Njut av stunden! Helt enkelt enjoy the moment. Medan tid är! Jag försöker att någon liten stund stanna upp och bara njuta av nuet. Det är inte så lätt alltid när tiden rusar på.

Enjoy the moment

Tänk  er att livet bara består av en massa med NU. Nu, nu, nu, nu, nu … Det är alla dessa NU som skapar det som vi i efterhand kommer att se tillbaka på och kalla vårt liv. Varför är det ändå så svårt att  för oss att vara i detta NU …

Vad händer om vi aldrig är i nuet utan bara ser tillbaka på hur det blev eller framåt på det vi ännu inte levt? Vad händer med livet då? Kommer vi ihåg hur det var? Skapade vi det  livet medvetet? Eller rann det oss bara genom fingrarna, som sanden på en sandstrand? Den är allt lite klurig inte sant.

Ta dig tid

Ta dig tid idag att stanna i nuet några gånger gärna varje dag. Se dig omkring och njut av det du ser. ”Fotografera” ögonblicket och spara i ditt inre minnesalbum. ”Det här var en stund av mitt liv.” Väl hemma efter dagens PW i skogen landade jag ute i snön och växthuset med en kaffe. Min stund på jorden – jag stannade och jag både såg och upplevde.

När du kramar om dina barn, ser din älskade i ögonen, delar en stund med din vän, utmanar dig själv och uppnår dina mål. Försök att stanna upp och spara ögonblicket. Känn känslan. Var närvarande. Här och nu. I denna stunden just nu händer det här och så vidare. Det är det som skapar ditt liv. Ett nu i taget.

 

Med kärlek, Kamilla

 

 

6 thoughts on “Enjoy the moment

Add yours

  1. Åh det är så viktigt att njuta av nuet! Men samtidigt är det så enkelt att hela tiden tänka framåt på nästa sak. Har blivit mycket bättre på att njuta av nuet men kan fortfarande bli bättre

  2. Vilket fint inlägg Kamilla. Så rätt… Så bra… Så klokt. Fotograferingen är det för mig, att stanna upp och se. Ljuvligt!

  3. Jag är så dålig på att vara i nuet, Är alltid påväg någonstans, planerar alltid osv. Det är helt klart ett förbättringsområde för mig

Kommentera

Up ↑

%d