Suget efter nystart och ordning och reda

Hej Hej

Tid för nystart, tid för ordning och reda i Kamillas alla vrår. Med smarta förklaringar och nya erfarenheter och härliga mål. Suget efter nystart och ordning och reda är alldeles enormt! Känner ni likadant? Så här brukar jag alltid känna mer eller mindre varje gång vi får skriva en annan slutsiffra på året. Jag är faktiskt peppad till tusen även om jag ibland hamnar i mitt soffhörn.

Suget efter nystart och ordning och reda

I slutet av december klickade jag hem en ny kalender till mig från just Ordning&Reda. Jag envisas med att köra på deras kalendrar, jag vet det. Men har man som jag haft dem varje år sedan 1998 så är det svårt att bryta mönster eller ett vinnande koncept som jag vet funkar toppen.

Att den inte skulle komma fram i tid var jag helt med på noterna om men att den först kom igår kändes lite för mycket snigelfart, eller vad man? Men men nu är den är och det ska äntligen börja bli lite mera ordning på livet.

Fredag med fredagsfika, present och fokus på bara mig

Planen var att ta fika med mig i ryggsäck och ge mig ut på en promis i skogen med podd i lurarna. Men benen kändes verkligen stumma efter alla promenader som de fått i veckan och styrkeyoga så de fick vila sig idag. Bra val att lata sig lite extra en fredag när det står fredagsmys på allas scheman.

Så jag fredagsfikade medan jag jobbade med all tvätt som skulle vikas och strykas. Jag är mästare på att bygga både berg och torn av nytvättad tvätt i tvättstugan. För det är finns inget tråkigare än att vika och stryka. Hembakta bullar fick det bli till fredagsfika. Måste berätta att jag gömt en påse i frysen för de här hemma vräker i sig bullar. Visst känns det bra när mina bullar kvalar in på högsta plats i godaste bullar i stan.

Fredagspresenten hämtade jag i Instaboxen på ICA

Ibland är jag smart och klickar hem fredagspresenten någon dag innan så att jag verkligen får en present. Hur som helst jag gav mig själv en body creme från Rituals. De går åt kan jag lova. Att ha den på fötterna när jag ska sova är ett måste sedan länge. Däremot kan jag variera med vilken doft jag kör på men body creme är den samma.

Kan poddlyssnande vara fredagsfokus?

Jag tycker det var toppen fredagsfokus på mig att mysa ner mig under filten med gofika och podd. Men men jag har faktiskt bokat in mig på SPA en fredag i januari och även på något så spännande som Soul Therapy denna månaden. Så lite kul och spännande har jag framför mig vilket känns extra kul.

 

13 thoughts on “Suget efter nystart och ordning och reda

Add yours

 1. Jag är också en sådan person som i början på det nya året vill slänga, organisera, göra listor och planera allt. Sen brukar de gå över efter någon vecka

 2. En fysisk kalender är ett måste för mig Blir så tydligt då och det gillar jag. Rituals har mina favvoprodukter också.

 3. så härligt med ny motivation och kalender är något jag använder mig av istället för mobil anteckningar, kram

 4. Måste säga att jag tycker att din nya kalender är väldigt fin. Skönt att få undan tvätten det känns alltid så bra efteråt sen. 🙂

  1. Härligt med lite ordning och redo älskar med att ha en kalender man kan skriva ner i 😊

 5. Jag försöker mig på att använda fysisk kalender varje år – det brukar hålla ca en vecka – för mig blir det stökigt och bökigt. Ja, här är det likadant, vill man ha bullar gäller det att gömma undan några i frysen, fast då brukar jag glömma dem ändå….rituals….gillas skarpt

 6. Oj ja det var verkligen att ta tid på sig! Jag gillade kalendrar innan men bara i en vecka haha.
  Vet du en sak, idag ska jag äta min första semla och när jag berättade det för mannen berättade jag om dig och dina lockande fredags fika inlägg. Så han undrade om jag menade att det var ditt fel. Jag sa ja…..

 7. Jag brukar känna samma men detta året har det suget varit som bortblåst konstigt nog.. Eller så har jag bara inte haft tid att fundera över det så jag haft fullt upp 🤔😁

 8. Ja det är alltid gött när man har ord ing o reda 🙂 jag försöker ha mina papper o dyligt på en o samma ställe så på det sättet slipper jag leta

 9. Ordning och reda är skönt, men ganska svårt tycker jag. Särskilt när man inte fått med sej det hemifrån, som i mitt fall. Jag måste lixom lära mej både att städa och hålla undan på egen hand och det har tagit typ 50 år 🙂

Kommentera

Up ↑

%d