TRE JAG GILLAR I JANUARI 2021

Hej Hopp

Hej Hopp gummisnopp sa några barn alltid när jag jobbade på förskola ute i Kälvesta för typ 100 år sedan. Men det sa inte jag nu bara så ni vet….men jag tänkte allt skriva det. Vi har ett fint snötäcke på marken och det snöar av och till lite fint. Tre jag gillar i januari 2021. Tre saker som ska få ge mig feel good wibes.

TRE JAG GILLAR I JANUARI 2021

Hur startar man ett år på bästa sätt, efter att ha tagit sig igenom ett 2020 som vi nog alla är rörande överens om var ett skitår? Jag började mitt år har jag insett med att göra prick ingenting. Efter några lata dagar satte jag igång med mitt nya projekt Kom igen, Kamilla. Det är verkligen dags att lägga fokus på mig själv och vad faktiskt Kamilla gillar och tycker om att göra.

Bara för att komma igen tänker jag nörda ner i det som jag gillar hela långa januari. Detta tänker jag pyssla med fram tills det är dags för mig att baka tårta och fira mig själv när jag fyller år i början av februari. Så jag tänker gå all in i att nörda inredning, lägga fokus på min hälsa och hitta på så mycket roliga titta på saker jag bara kan.

Inredningsnördar ner mig

Jag har precis som alltid när det blir nystart och nytt år fastnat eller nördat kalla det vad man vill in på inredning och vackra bostäder. På Netflix går Dream Home Makeover avsnitt efter avsnitt. I förmiddags läste jag en artikel om vad som var helt ute i inredningsvärlden 2021. Naturmaterialen dominerar fortfarande inredningen, men nu vill vi bryta av dem med färger och former som känsla luftiga och eleganta. De robusta plankborden ska vara big no no och tur är väl det för dem har jag aldrig gillat alls.

Något som jag är allergisk mot är alla dessa kritvita hem utan accentfärg eller detalj i rummen som bara blir iskalla och saknar karaktär. Och då ska jag tilläga att jag mer än gärna har ett vitt hem. Sedan har jag nog astma mot alla dessa hem med en massa prylar överallt som inte har något att säga eller saknar både känsla eller värde för de boende. Jag menar att jag ogillar när det är för mycket prylar som bara är. Känslan av personlighet är av vikt för mig.

Något som jag också alltid ogillar och hellre dragit bort är duschdraperier. Finns det något mer äckligare än när de kommer nära och kanske rent av upp på kroppen. Nej fy sjutton då torkar jag hellre golvet om duschen saknar väggar så att säga.

Vad är era big no no när det kommer till inredning? 

Fokus på hälsa 

Nu ska det bli ordning på torpet och extra kilona ska försvinna så långt bort som pepparn växer. Plus att jag verkligen mår så mycket bättre när jag är aktiv och i rörelser. Jag tänker lägga så mycket fokus jag bara förmår på min hälsa i januari och hålla tummarna för att jag mår och känner mig lite piggare när februari gör intåg.

Så svårt kan det inte vara och jag är på rätt väg nu. Heja mig!!! Jag gillar att röra på mig, vara ute på mina PW. När det kommer till sockret och mina fikastunder så ska jag fika när jag får och behöver unna mig något. Det vill säga inte stup i kvarten.

Tittar på 

Jag gillar och mår bra av att få uppleva, se, känna, vara kreativ och få nya intryck i livet. Nyfiken på livet och allt vad det har som är positivt att se och lära kan man säga. Nu är det ju visserligen corona tider men jag säger som jag ofta gör nu förtiden. I det lilla bor det stora vilket är ett av Ernst bästa uttryck tycker jag. Just därför tänker jag gilla att titta på lite extra i januari.

14 thoughts on “TRE JAG GILLAR I JANUARI 2021

Add yours

 1. Håller med dig om att inredningen ska vara personlig men utan att det saker precis överallt!
  Fokus på hälsa tycker jag låter riktigt bra, det blir det för mig framöver också 😊

  1. Håller med dig om att för mycket prylar överallt inte är så fint. Tror att det skapar oro och är lite småkaos att ha saker precis överallt. Kram KRam

 2. Jag skulle så gärna vilja ”bli bättre” på inredning! Jag vet vad jag tycker är snyggt hos andra, men kan liksom inte riktigt skapa det i mitt eget hem. Hittar alltid något som inte igår i den ursprungliga planen som omkullkastar hela konceptet 🙂 Får väl se hur jag lyckas inreda vårt nya hem nästa år!

 3. Vilka härliga fokus för januari. Jag älskar att inreda med vitt, svart och grått som grund för att sedan leka med accentfärger efter humör. Byta gardiner och kuddar till exempel. Jag vill definitivt ha färg på något sätt, men inte för mycket.

  1. Håller med dig om att vitt, svart, grå är bra och fina färger att inreda med gärna lite åt det svagt beige ibland. Jag gillar mycket att man plockar in naturens färger och material. Kram

 4. Inredning ska alltid vara personlig. Älskar vitt men utgår från vad som är jag. Sen hade mkt vart annorlunda om jag fått inreda ett hus.
  Åhh att satsa på hälsan är alltid bra, men hur klarar man sig utan fikat? Kram

  1. Jag kommer fela så många gånger när det kommer till fikastunder men att ha tanken i ryggen att jag inte alltid behöver en kaka till kaffet kan vara väl så bra. Kram!!!

 5. Vi är nog sådana som har prylar precis överallt, men jag gillar det, dessutom har vi möjligtvis några skruvar och lite annat småkrafs i förrådet som vi inte använder men allt annat, utom möjligen några böcker och dvd filmer används regelbundet av någon i familjen, inte så att vi har travar med oorganiserade saker överallt utan alla saker har sin plats.

  1. Jag gillar när det syns att det bor människor i bostaden. För uppstyrda hem som i flera tidningar blir inte heller bra. Det fanns ett prigram som gick förr typ gissa vem som bor här. Det var superkul

 6. Vilka fina bilder på inredning så stilrent o snyggt nej för mkt ska ma man ej ha det hade jag i min gamla lägenhet för mkt men sen när jag flytta så fick jag ordning på allt 🙂

 7. Jag håller på och funderar just nu angående inredning. Är nyinflyttad och strax innan jul fick jag nya tapeter. Nu när julen är bortplockat ska jag bestämma mig för hur jag ska ha det. Kramis <3

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: