Härmapa och fejkfickor

Halloj

En himla seg lördag idag för min del. Familjen Bridgerton har jag kollat klart på och måste bara säga. Se den om ni har tillgång till Netflix. Jag har klurat vidare lite på när måttet är rågat efter vad jag och H pratade om när vi tog en kaffe i veckan och pratade igår. Får se om jag delar de tankarna med er. Härmapa och fejkfickor. Att efterlikna en bild är inte det lättaste. Dels för att utgångsläget aldrig är det samma och att det den ena ser ser inte den andra.

Härmapa och fejkfickor

Alla har vi säkert personer som vi ser upp till eller tycker är coola och inspirerande av olika anledningar. En av de som jag tycker är en stjärna är Nicole Nordin. Jag gillar hennes Inuikii himla mycket plus att jag tycker att hon har en snygg stil och är en feel good influencer. Härom dagen såg jag en bild i hennes flöde där hon hade finaste blusen till jeans och hennes egna boots.

När jag smög runt här hemma i mina nya supersköna jeans med en ny blus till kände jag mig lite fin. Annat än att smyga runt i träningskläder 24 – 7 som det blivit för mycket nu faktiskt. Så jag bad T kika på bilden på Nicole och försöka få mig lika cool på en bild. Inte det lättaste förstås eftersom hon är mist 20 år yngre än vad jag är och dessutom så är hon en av de vackraste i landet. Nåväl vad är en bal på. Tycker vi eller jag lyckades efterlikna Nicoles bild ganska bra efter våra förutsättningar.

De dyraste är inte alltid de bästa

Jag klickade hem strax före jul ett par jeans från rean hos Gina Tricot. Det var en ren chansning  att de skulle passa. Men jag brukar gillar deras jeans och modellen påminde om de som jag ofta haft tidigare. Nya jeans för 99 kr det händer ju typ aldrig. Jeans kostar oftast en bra bit över tusen lappen. Hur som helst nya jeansen passade perfekt och jag är mer än nöjd.

Senare samma kväll märke att fickorna fram bara var fejk. Hur ska det gå? Jag som verkligen gillar att stoppa händerna i framfickorna. Well well för under hundra lappen får jag nog gilla läget och sätta händerna i bakfickorna i stället.

Jag vann även på hästarna

En dag strax före nyår lämnade jag in en rad på V75 och vann igen. De senaste gångerna ag vunnit har det som mest varit runt 50 kr. Nu stod det 540kr på vinstkvittot. Jo jag tackar jag så glad jag blev. Vad ska jag köpa för dem? Ha ha jag har redan klickat hem från Rituals. Produkter som alltid går åt här hemma för mig och dottern.

13 thoughts on “Härmapa och fejkfickor

Add yours

 1. Ja för 99 kr kan man inte få allt. Riktigt fina bilder på dig iaf 🙂 Grattis till vinsten. Man blir alltid lika glad då man vinner lite.

 2. Jag klarar mig inte utan fickor. Det är min saftey place för mina alldeles för fladdriga händer. Vi spelar lotto varje vecka och vunnit sådär 20 kr i veckan. Inte gervi upp..
  .

 3. Grattis till vinsten på hästarna! Brukar sällan vinna något. Tycker blusen på dig verkligen är så fin och jeansen med 🙂

 4. Kul med lite extrapengar & den serien har jag kollat in men jag störde mig på att de filmat detaljer som tydligt visar ett annat århundrade än den som serien utspelar sig i.. tror det är bara för att jag har mediautbildning i grunden men jag har svårt för sånt, dock en okej serie som kunde ha varit intressant annars

 5. Grattis till vinsten! Spelar lotto med kollegorna på jobbet, men det är sällan det blir någon vinst.
  Oj, vad knasigt att inte ha fickor – det hade jag också saknat! Men de ser annars snygga ut och priset var ju grymt!

 6. Jag sa faktiskt samma sak till mig själv igår, att nu får det vara slut på att gå i myskläder eller träningskläder hela tiden. Det är lätt att bli bekväm, men jag känner mig så mycket piggare om jag tar mig i kragen och klär på mig och kanske till och med sminkar mig lite även om jag bara ska vara hemma.

 7. Vilka snygga jeans och fin blus 🙂 Grattis till vinsten. Alltid roligt att vinna 🙂 Kram och God fortsättning

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: