Bye Bye 2020 andra delen

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Hej

Nyårsafton idag och sista delen av årsresumén är nu klar. Skönt att ha den klar så nya fina blanka året 2021 kan börja på renaste sätt. Så Bye Bye 2020 andra delen. Lite av varje med ups and down. Håll till godo.

Bye Bye 2020 andra delen
Juli

Sommaren och värmen fortsatte och tack och lov för det. Tänk om sommaren hade regnat bort, vad hade då hänt med alla som lever i corona läge. I början av juli var jag på självplockning av jordgubbar. Mysigt men på tok för lite jordgubbar. Jag hade tänkt mig att det skulle varit som det var när jag var barn och på självplockning.

img_0040

Jag var med i en fototävling om Gamla Stan. Första tävlingen eller fototävlingen jag var med i. Tyvärr så vann jag inget pris utan kom på fjärde plats vilket jag var supernöjd med. Fast jag tyckte nog om jag ska vara ärlig att mina bidrag var minst lika bra som de som vann. Bitter? Ja det var jag nog lite där och då men skam den som ger sig. Bättre lycka nästa gång.

img_0337

img_0357

img_0344

Jag körde på med #fixit utmaningen som var uppskattad och ganska rolig tyckte jag själv.

#fixitaa

Mycket sol och bad, lata dagar och härligt bubbel blev det innan vi åkte över till Gotland. Min älskade ö som jag mer än gärna skulle kunna bosätta mig på. Ni som följer eller känner mig vet redan om allt jag älskar ön. Så att dela 100 bilder efter varje gång eller år jag är över funkar inte så skulle ni vilja uppdatera er om Gotland leta i arkivet på Gotland.

img_0530-1

img_0792

Augusti

I början av augusti fyller våra fina killar år så det firade vi såklart med pompa och ståt.

img_1729

Marcel hade födelsdagsfest här hemma så jag Wille och Tilda åkte in till stan och käkade och kikade på crusingen på Sveavägen. Wao vilka coola bilar.

img_1589

img_1604

Sandviksbadet levererade som vanligt och jag hängde där och njöt av livet.

img_2140

Kräftskiva och kräftor blev det också trots denna pandemi som i somras var lugnare.

img_2096

Efter Gumbalde svängen på Gotland blev jag helt kär i slipstenar. Jag hade turen att mor och far hittade en hemma i Småland till mig. Tanken är att den ska bli ett bord. Pandemin ska bara flyga bort så jag kan svänga förbi och hämta den.

img_2091

September

Som jag saknade och längtade efter mina Titta på Stockholm dagar. Dagarna när jag bara hittade på något och så fick dagen bli som den ville. En dag efter ett bra samtal med terapeut styrde jag mina steg in mot stan och Rosendals Trädgård. Som jag njöt av att bara få vara och känna att nu jäklar är det min tid ”You go girl”. Sakta men säkert påbörjade jag min resa mot mig själv.

Västerås med stor och liten för mellan skulle kunna ha fest hemma i huset. Liten skulle på träning i Västerås på kvällen i kanske 6 timmar. Så då åkte vi till Västerås och gjorde en 24 timmar där. Himla mysigt men kanske inte bästa bästa hotellet fast vi sov gott och hade nog föreställt oss bästa värsta frukosten.

Att skapa ringar på vattnet betyder för mig att ge men samtidigt att kunna ta emot. Vad är det egentligen och framför allt existerar det eller är det bara något som sägs?

BUDDISTISK REFLEKTION

 • Svara inte när du är arg
 • Lova inget när du är lycklig
 • Fatta inte beslut när du är ledsen

 

Oktober

Hösten var så vacker och bjöd mig på flera bra saker även om mycket skavde riktigt ordentligt i livet. Tre saker kommer förr eller senare alltid fram. Solen månen och sanningen. Citatet av Karin Isberg. Pressmingel för Bedrägeriet av Staffan Nordstrand .

Jag har redan läst eller lyssnat på boken som var helt magisk. Minglet ordnade fina Malin Tilja. Verkligen superkul att få gå på lite mingel och kulligheter igen.

En ruggig höst dag besökte jag Stockholm Saltspa igen. Lite annorlunda och nytt var det med de nya ägarna. Så skönt och avslappnande att få borra in fötterna i allt salt och ta del av ljusterapin.

November

I november firar vi Tildas födelsedag. 14 hela år har hunnit bli ni vår fina tjej.

Många promenader blev det hela hösten också, runt runt i skogen. En blöt och deggig förmiddag gav jag mig ut på Hällmarksslingan. Vilken var ett träningspass utöver det vanliga.

Stockholms Julen med alla dess ljus var vi inne och kikade en grå och blöt söndagskväll. Det var himla mysigt.

I mitten av månaden tog jag mitt VVS leg (fniss) då jag fick ta tag i stopp i toaletten. Det var äckligare än äckligast men en skön känsla när jag löste problemet efter flera timmars frustration.

Första ljuset tändes även hemma hos på första advent.

December

I år hade jag bästa julkalendern ever nämligen en från Pärlans Konfektyr. Tänk er själva att varje dag till kaffet efter lunchen ta mig en usökt kola.

Trots att det mesta julmyset var inställt så gjorde jag det som gick att göra i år. Åkte in en dag mitt i veckan till stan och kollade på julen.

Jag vann finaste vinsten från Fyrklövern med designglas. Gissa om jag blev kanonglad.

Julen firades här hemma i lugn och ro för det var så det skulle firas i år tydligen.

 

 

 

 

6 thoughts on “Bye Bye 2020 andra delen

Add yours

 1. Jag beundrar alla som gör årskrönikor! Jag tycker att det är så roligt att läsa, men jag orkar aldrig skriva sådana själv. Vilka vackra designglas du vann! GRATTIS! Gott nytt år önskar jag dig!

 2. Vilket härligt år du fick. Så skönt att man kan hitta det positiva i det. Nu hoppas vi på ett fantastiskt 2021

 3. Så mycket positivt du har varit med om under året! Har aldrig varit på Gotland men vill så gärna åka dit men vi får se när det blir.
  Hoppas att du får ett fantastiskt 2021!

 4. Haha! Den bokreleasen skulle jag också på, men vågade inte. Vi kunde alltså träffats då! Å det där med öar har vi också gemensamt, jag är på Öland just nu – mitt paradis 🙂

 5. Så roligt med en jättetrevlig årskrönika, funderade på att skriva en själv innan vinterkräksjukan slog till här hemma innan nyår, dock är vi på bättringsvägen nu men blogginläggen får vänta ett tag..Ett härligt år med många guldklimpar ser du ut att ha haft i alla fall, får hoppas att det blir en bra fortsättning på 2021

 6. Jag minns nästan varenda inlägg och vartenda bild. Så roligt. Vad synd att du inte vann fototävlingen men en fjärdeplats är ju superbra!!! Jag har massor av glaskuporna från Fyrklövern, ÄLSKAR dom!!
  Nu tar vi över 2021 och ser till att det blir ett bra år <3

Kommentera

Up ↑

%d