Bye Bye 2020 första delen

Foto: Copyright 2020. All rights reserved.

Hej

Årets sista dag är redan imorgon. Säga vad man säga vill men det ska bli så skönt att börja ett nytt spännande år. Visst fanns det bra och underbara saker som hände under 2020. Men någonstans under ytan har något mindre bra grott hela tiden känns det som. Bye Bye 2020 första delen. Dags att samla ihop året som varit med både ups and downs.

Januari

Nyåret skålade jag in uppe på Högfjällshotellet i gott sällskap. Nyårsafton bjöds på sittande middag och underhållning. Ett himla håll igång med andra ord när R och hans Queengäng spelade.

img_6098

img_6193

Tråkigaste starten på året när en nära vän till oss gick bort under sin semester resa i Mexico. Bara några dagar innan hade vi suttit vid brasan och fantiserat om nya året och summerat årets jul och nyårshelg med varsin Irish coffee i händerna. Så oerhört tragiskt. Bild från brasan vi satt och tittade in i och bild från sista buset tillsammans då I hittade en skär gris på parkeringen och satte fast den på någons bilkrock.

img_6224

img_5986

Februari

Månaden började med att jag fyllde år den 2:a som alla år. Jag firade med afternoon tea bland annat på Taxinge slott och fina paket.

406 Grattis på födelsedagen modern

img_6775

Jag tog ställning för att donera mina organ vid bortgång vilket känns så rätt fortfarande.

img_6898

I februari funkade fortfarande landet och jag var på två superbra spelningar. Såg både Miss Li och Tomas Ledin på Nalen. Som jag saknar att kunna få se och uppleva saker som förr.

img_7157

img_7227

Tilda och jag hade en hel del sköna söndagshäng innan hon tränade simhopp inne i stan. Dagar då vi gjorde vad vi ville och bara hade en tid och det var att vara i tid på Eriksdalsbadet.

img_7238

Tråkigast och sorgligast men samtidigt så fint var Ingrids begravning. En mycket speciell känsla fick jag vara med om. Som medial möter man ibland personer och händelser som är utöver det vanliga. Vila i frid, I.

img_7335

Mars

Många bilder från februari så jag behöver samla ihop månaden bättre inser jag. I mars kom corona som ni alla vet ställde till och förstörde för oss alla. Så nog om det här och nu. Jag var bland annat fransmodell och fick gratis fina fransar. Även om jag alltid haft svårt för fixade fransar var det kul så länge jag klarade av att ha kvar dem.

img_7612

Trädgårdsmässan fick även den gå online men trots det fick jag med mig en massa nya tips och ideér. Annars så påbörjade jag våren och sommaren och stickling efter stickling flyttade hem.

25q3

April

När jag kikar genom månad efter månad sedan corona kom är det mycket projekt som varit min grej. Både stora som små men kreativiteten och drömmarna har det inte varit fel på alls. Det skapade brukor, hängen över bord, rabatter, jordgubbsland och så alla dessa promenader med lurar i öronen.

Erikdalslundens koloniområde fick många besök av mig typ varje söndag medan Tilda hoppade simhopp. Under corona tiden fick inga sitta på läktarna förutom vid speciella tillfällen.

26g

Jag kom även lite närmre min mormor i samband med att jag fick ut alla henne journaler. Det var ett uppvaknade och en insikt som heter duga kan jag säga.

img_8075

Maj

Maj tuffade på som de flesta månader detta året. Jag tog med mig två av tre killar in på Skrovet nedanför Erikdalsbadet en gång när T hoppade simhopp. Flera söndagar i våras blev det en kaffe där medan T tränade. Supermysigt ställe att bara hänga på.

img_8537

Mycket trädgård och käka ute blev  det trots pandemin. Jag snöade helt in på Karl Fredrik på Eklaholm.

img_8867

img_8832

Familjen And höll till här hemma under ett par veckor vilket gjorde mig mer än galen som ogillar änder mer än många andra.

img_8760-1

Juni

I juni tog Marcel studenten. En student som blev mycket annorlunda mot vad det brukar innebära men studenten tog de trots allt. Skönt för Marre som både pluggat och jobbat heltid sedan mars att bara koncentrera sig på jobbet nu.

img_9169

1o

Sommaren kom tidigt i år och redan 1 juni badade jag i havet första gången. Tänk att jag blivit så modig att bada de senaste åren. På Sandviksbadet höll jag till så ofta jag bara kunde.

img_9906-1

Klassiska jordgubbstårtan fick det såklart bli till midsommar. Mycket grill och hemma mys i det fantastiska sommarvädret vi hade. Var det något vi inte kunde klaga på 2020 så var det sommarvädret.

img_9628

Tilda slutade 7:an och hade ett härligt sommarlov med mycket sommarhäng med sina vänner. Liten blev stor på riktigt och hängde mestadels med sina vänner denna sommaren.

img_9334-1

Detta var första delen av Bye Bye 2020. Genom bilderna ser livet ganska ljust och glatt ut men ska sanningen fram så var inte 2020 mitt favorit år.

 

 

 

4 thoughts on “Bye Bye 2020 första delen

Add yours

  1. åh många härliga bilder så fina . ja egentlgen har man mycket skoj o bra att se tillbaka på men corona nej tack nu har ja tröttnat
    önskar dej o de dina gott nytt år och ta hand om er kram

Kommentera

Up ↑

%d