Kikat runt på Hemnet

Hej

Här hemma har jag haft en lugn dag. Förutom att jag gick en lång skön promis i skogen idag på ganska precis 8 km. Det var så underbart att vara ute i vintervädret och ja snön den lilla snön vi fått ligger fortfarande kvar. Annars så har jag mest slöat runt här hemma. Wille och jag har kikat runt på Hemnet på lägenheter. Alltså det finns så mycket fina våningar den ena finare än den andra.

Kikat runt på Hemnet

Jag är en sådan person som lätt kan fastna på Hemnet. Där om någonstans får jag idéer och tips på hur jag skulle inreda mitt dröm hem. För så är det med mig i alla fall att jag fortfarande lever på hoppet att lottogubben ska knacka på dörren och säga. – Grattis Kamilla du vann just 50 miljoner på travet. Sug på den ni. Vad skulle ni göra för alla de pengarna?

Våra killar är stora nu och börjar prata om var och hur de skulle vilja bo i framtiden. Wille och jag har kikat runt lite idag och hittat några riktiga pärlor som skulle passa honom utom ordentligt bra.

Bild lånad av Hemnet
Bild lånad av Hemnet
Smilegubben gör mig alltid så glad

Vet inte varför men denna målade glada gubben längs spåret gör mig lika glad varje gång jag går förbi honom. Idag gick jag en bra runda med min bästa pepping bok i lurarna. Det var precis vad jag behövde att få höra peppande ord medan jag gick och andades in vinter.

Latmasken tog över

Latmasken fick ta över när mina små började bli hungriga. Donken är verkligen inte min grej men Tilda önskade mat därifrån så vi tog en sväng i McDriven. En sak har Donken alltid haft riktigt bra och det är kaffet.

Imorgon är en annan dag. Det ska bli lite skönt ändå att kunna fortsätta livet och resan framåt och uppåt.

4 thoughts on “Kikat runt på Hemnet

Add yours

  1. Men hjärtat det är söndag imorgon, är du ute och snurrar på dagarna precis som jag? Jag älskar också att kolla Hemnet, jag letar till Gabriel… Han är dock inte jätteintresserad…. haha

  2. Så roligt att kolla på hem och drömma lite, finns ju de som faktiskt vinner storvinster så man ska aldrig ge upp hoppet, själv är jag ganska nöjd med mitt hem och möjligen skulle det bli lite större men inte förändras så mycket om jag vann mycket pengar

Kommentera

Up ↑

%d bloggare gillar detta: